.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на pandabear

Мразя да слагам заглавия

Понеже ми е мега сдухано и гига объркано реших да ви попитам:
    Ако трябва да избирате между бивше гадже, с което имате силни приятелски отношения и човек, към когото наскоро сте започнали да изпитвате нещо, какво бихте направили?

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Зависи от страшно много неща.
    Но, предполагам ще си запазя прителските отношения с бившия и ще продължа напред с другото момче.
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на pandabear
    Проблемът е, че между тях в миналото е имало някакви сериозни спречквания, за които аз разбрах чак сега и то по най-ужасно сервирания начин. Просто едвам се понасят, очеизбождащо е. Толкова ненавиждам да ми се поставят ултиматуми. Наистина не знам какво да правя...
    Последно редактирано от pandabear : 03-22-2013 на 20:14

Мега фен

Аватарът :33333

Мега фен Аватара на ameli
    След като с бившия сте си в приятелски отношения, може би трябва да приеме избора ти и да даде шанс на новата ти любов. Ако не стане - поне ще има повод да го мрази още повече :д

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Остави ги и двамата щом ти поставят ултиматуми
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Втория!
    Защото миналото си е минало и щом веднъж не се е получило, не вярвам втори път да се получи. Още повече, че имаме само приятелски отношения, а има нов, към който съм започнала ДА ИЗПИТВАМ нещо.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Зависи от много неща,но честно казано сега съм много привързана към бившият си,ценя го,както и мнението му.Не мисля,че бих се забърквала в отношения с човек,който той не харесва и който ми поставя ултиматоми.Не мисля,че миналото е нещо ,което трябва да се забравя,ако държиш на него.Аз поне бих избрала него,новото е много несигурно и нестабилно.Това е .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    С бившето гадже си знаете както добрите, така и лошите страни. От друга страна, за да сте бивши, явно се е случило нещо, което ви е разделило. Според едно правило - бившите са си бивши. От друга страна, историята познава и случаи, когато хората са си давали втори шанс. Все пак не е гаранция, че предишните грешки няма да бЪдат допуснати отново.
    От друга страна с нов човек те чакат нови чувства, нови преживявания, нови случки, още грешки, от които да научиш нови уроци. Според мен сама трябва да избереш по кой пЪт да поемеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си