.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: :)))

Мега фен Аватара на baby_baby

:)))

Здравейте значи ходих с едно момче преди но скъсахме и вчера ми звани един номер и ми казва да отида на едно място аз отивам ,и идва един приятел гаджето му бившия ми и още 2 момчета и един приятел ми каза че бившия ми ми е званел и бившия ми почна да ме пита кво права абе общи работи. Обаче нестана дума да се събираме аз искам много да съм пак с него мисля постоянно за него кажете ми какво да правя и дали той има интерес към мен и може ли пак станем гаджета? (извинявам се за правописа но го написах на бързо защото не съм в нас )

Нищо не разбрах ...

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Лапешки истории.

Като чета как обясняваш, нищо чудно, че не е попитал теб, а приятелят ти как си Бива ли такова нещо?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ами като начало кажи на бившия си да каже на приятеля ти, че ти си казала да му бъде казано, че ти си му казала, без да се налага той да казва, но в никой случай да не казва, че ти си му казала.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Евала, цялата история успя да я побереш в цяло изречение.

Та, какво искаш от нас?
    Лапета сте, малки сте, явно и изобщо не сте наясно, че ако искате нещо - трябва да действате, не да карате някой да пита вместо вас другия дали е добре, какво правиш и така нататък.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Евала, цялата история успя да я побереш в цяло изречение.

Нормално е да ти се обади, да се видите и т.н., а той си е накарал приятелчето, при което ти е говорил за съвсем различни неща от вашата връзка. Няма как да знам какво е искал да направи. Аз ако искам да се събера с гаджето си, ще му звънна да се видим и ще му призная чувствата си и идеята си. Няма да накарам приятелката ми да го викне и аз да изскоча там и да се правя на две и половина. Детска работа... ти и ти... да не си някакво кученце? Звънне ти непознат и отиваш и после ти се прави на чукнат... зарежи я тая работа!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ако ти звЪннат и ти кажат да отидеш в 3 през нощта в подлезите на Централна - дали ще го направиш? Извинявай, че май ще те налея, ама ти си голяма идиотка! Не знаеш кой ти звЪни, какво те чака и кой е там, но отиваш! Едва ли дори си казала на някого кЪде отиваш...
    Така - следващият пЪт, когато "тайнствения" глас почне да ти звЪни, пЪрво питай кой е. А като зЕмеш, че отидеш и видиш, че е бившия ти - питай го: "Искаш ли да ходим пак, че ми звЪниш или си губя времето като ти тЪрча по гласа??"

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Може пък бившия ти да иска да те уреди с някой от своите приятели и да извършили "оглед" Или пък да е решил, че много те обича, или пък да иска да спи с теб. Абе, от къде да знаем, да не сме кабелно медиумно шоу?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си