- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на мама че искам да нося сутиен ?
Здравейте!
Незнам как да кажа на мама,че искам да нося сутиен.Веднъж бях готова да и кажа,когато исках да ходя с една бяла блуза на училище и тъкмо да и кажа и тя каза че още съм малка за сутиен и т н и аз си замълчах.Но наистина имам нужда!! Гърдите ми не са ми много голями но не са и мн малки. Но просто ми е мн некомфортно !!![]()
Моля ви помогнете минезнам какво да направя
![]()
Ами кажи и го направо.. няма нищо срамно в това да носиш сутиен. Пък и тя е жена ще те разбере. Спокс не се притеснявай това е нещо нормално. А ти всъщност на колко години си? Хайде успех кукло не се притеснявай![]()
аз съм на 13и съм наистина мн срамежлива
незнам но мисля след Коледната ваканция да говоря с нея,защото сега и моята сестра си е в нас и ще ме бъде пще повече срам
Охх нз как тя ще реагира сигурно ще каже че нямам нужда и т н
![]()
Кирилица!
kalpazanka
hi!
Аз проносих на 11/12, обаче и мен много ме беше срам да й кажа. Просто й кажи, че ти е некомфортно, че твои съученички вече носят, че ти е неудобно да ходиш така .. Мисля, че би те разбрала.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
просто й казваш,че ти е неудобно да ходиш без сутиен и това е!в крайна сметка иди и си купи един ако толкова се опъва и почни да си го носиш!а и не виждам защо да те спира да носиш сутиен![]()
![]()
![]()
Отиваш купуваш.После к'во ще ти каже да не го носиш ли , и ти ще я послушаш![]()
кажи и че си пораснала, и че това е важно за теб за да се чувстваш по-комфортно сред другите ..
Набий й груб филм и ще видиш колко бързо ще се навие да ти купи сутиен![]()
Примерно й кажи че ти прозират зърната и момчетата само те гледат и тва те притеснява... знам ли, не вярвам тогава да ти откаже![]()
+1Първоначално написано от djipsito
Поговори още с нея , кажи че всички момичета на твоята възраст вече носят и ти искаш а и викаш не са ти толко малки гърдите .. ако пак ти се изпули , вземаш си пари и отиваш с някоя приятелка да си купишпосле като те види какво ще ти каже .. Сваляй сутиена !!
![]()
Не се притеснявай това са нормални неща![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Аз бях на 13, когато съученички ми казаа, че вече съм за сутиен. Отидох и си купих и след това го показах на мама.Тя се учуди, че има толкова малки сутиени, но хората вече всичко са изислили. Не се притеснявай чак толкова, това си е нормална част от развитието ти.
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Как ще те е срам от собствената ти майка?![]()
Просто и намекни и и кажи че другите вече носят...при мен се получи такa![]()
![]()
![]()
Аз лично бих споделила първо със сестра си !!Първоначално написано от bunnyty
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Направи нещо, за да се сближиш с майка си !!!
Не бива точно от нея да те е срам! Все пак от нея си излязла!
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
Аз просто отидох и си купих сутиен и мама каза ти сутиен ли носиш от кога... и после вика хубо ти стои .. винаги е срамно първия път да покажеш на мъжка си че искаш, но повярвай ми по срамно е когаато ти трябва и вsички носят освен теб... моя съвет е просто иди и си вземи ... а ако майка ти мисли че са ти малки гърдите кажи и да ти купи корсетче...
хм...аз бях по-малка като си взех първия. Мама просто ме попита дали искам и аз и казах "да".
Напълно нормално е да искаш,не се срамувай,говори с нея. Дори си мисля, че сега,когато сестра ти си е у вас можеш първо да говориш с нея и после със майка сиКакто решиш,няма страшно,съмнявам се да е толкова консервативна,че да мисли за срамно да носиш сутиен,на 13 си,всичко е ОК
Успех и весели празници![]()
~девойче съм~
Сега като прочетох всички мнения се почувствах малко по-уверенано наистина мисля след ваканцията да и кажа .
и ако каже че съм още малка и че нямам нищо да сложа в сутиена ще и кажа че има малки сутиени и,че свички ме питат защо не нося !
:Д То си е и така де това лято всички момичета с които излизах ме питаха защо не нося . И наистина незнам защо ме е толкова срам
Ще ви пиша дали съм и казала и тя какво е казала след ваканцията БЛАГОДАРЯ ВИ !! Ако още някой има мнение за проблема ми нека да го сподели с удоволствие ще го прочета
![]()
Носенето на сутиен да не би да е предизвикано от това,защото сам ти не носиш от твоите приятелки?Аз лично не виждам нищо странно,но ако найстина се чувстваш готова и мислиш,че ще ти е удобно,питай без да те е срам,все пак ти е майка,както казаха и повечето-ще те разберее![]()
Любовта е неустоимо желание да бъдеш неустоимо желан.
Ами не не съм единствената която неноси.Повечето момичета носят но има и други които не носят а аз искам да пронося защото ми е наистина мн некомфортно всичко ми прозира и ми не е удобно.Когато тичам се чувствам ужасно...![]()
Ами тогава си вземи бюстие..![]()
И аз обмислях за бюстие...и си помислих че бюстието за начало ще е по-добре и след няколко месеца да сложа сутиен но незнам..![]()
Аз лично мисля,че като за начало това е по-добрия вариант ..но ти си знаеш как б исе чувствала по-добре![]()
Ами незнам може би ако и кажа че искам бюстие няма да ме е толкова срам![]()