.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Казваш, че си против частните уроци, ама я си признай, при положение, че (ще) имаш 6.00 в 7-ми клас, дали е само от учене на учебния материал ЗП или някой ти помага (независимо дали са частни уроци, школи, роднини и т.н.) Не вярвам ей така от кеф да учиш. Освен това не мисли "умните и кадърни деца", че са попаднали сред простаци - благодарение на приемните изпити се приемат хора с горе-долу сходни балове (респ. оценки), така че много рядко се случва комбинацията "много умни" с "много прости", по-скоро има училища за едните и училища за другите, където всички са горе-долу на едно ниво.
    Аз съм в природо-математическата гимназия в нашия град (има прием след четвърти клас). Сори, ама с първото изречение не случи на човек. Кви школи, кви уроци, кви роднини, кви 5 лева. Имам избирателна памет и не ми е проблем да разбера целия урок (било то по математика, български, литература и т.н.) от един прочит, но успявам да запаметя нещата, когато учителят ги обяснява, и почти не се налага. Не съм сляп, та да не видя за какво става на въпрос при приема. Да, уча от "кеф" и се явявам на олимпиади по повечето предмети, защото всеки един от тях притежава уникалност, която, макар и в малък мащаб, съм осъзнал.
    Тъпо е, че си създаваш мнение за мен ("животът не е само уроци и учене''). Очаквах го де, но един ученик, който смята уроците и ученето за нещо наистина съществено (точно обратното е), не може да твори (лични наблюдения).
    Последно редактирано от dimitar., : 03-28-2013 на 18:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си