Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
Сядай и учи. Страшно несериозна си, тоест имаш да:
Научиш към 30-40 урока (взети до сега, предполагам сте там някъде) по история, география, биология, физика, химия, както и да се подготвяш за часовете и непрекъснато да си преговаряш стария материал, защото в последните дни ще стане страшно. Това, за да имаш хубава оценка по природните и обществените науки.
Почвай с английския. Ужас.
Малии, има и математика.
И български.
С математиката като гледам не сте дружки, поне научи основните неща и задачи от всеки дял. По БЕЛ изреченията си ги изпуснала, а те са ти 1/2 от материала... Поне знаеш ли до къде сте по литература?
Имаш априлска ваканция, която трябва да използваш. Ма твой си избор, няма аз да съм с бал 15.
Мисля, че прекалено много си се вкарал във филма.

..Прекалено уверен в себе си си, което може да ти изиграе лоша шега.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
"Пич" казвай на тези 80% от класа си. Не те познавам, а и не искам. От майна си Райна знам колко несериозна си. Уроците, които написах, бяха за да осъзнаеш в какво положение си, но май долавям гняв, който е една от стъпките за приемане на истината. Изпуснала си като гледам урока по ИТ за препинателните знаци. От мен да знаеш - след "!", "?", ".", "," и така нататък се поставя интервал. И виж какво е писал Chacho
Ъм, keep calm. След време ще си четеш постовете и ще се смееш на себе си, наистина просто замълчи.

По темата: Все още не си изпуснала НАПЪЛНО влака, но ако до 15ти юни учиш по 3-4 часа ПЪЛНОЦЕННО на ден, може и да наваксаш материала, а и през м. Май има доста неучебни дни, така че имаш време да отделиш изцяло времето си на БЕЛ и МАТЕМАТИКА. Гледай първо да оправиш нещата там, след това при другите предмети. Изчисти си двойките, като за начало, стискам палци да не са особено много. Вижда се ентусиазма, който проявяваш, така че имаш шанс да успееш. УСПЕХ!