.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Флеш

Флеш

Здравейте...
    Много искам да си сложа флеш на едното ухо, но не от тия големите, а от най-малките някъде около 2-3 мм (ако има такива) ...
    Та въпроса ми е трябва ли да ходя в специално студио да ми ги слагат, защото ми казаха, че мога да си напрая обикновенна дупка и после да си я разширя... ?
    Моля ви дайте мнения и съвети какво трябва да направя, защото не съм запознат. Как се почиства това нещо и от къде във Варна мога да си купя флеш ( ако се наложи и къде пробиват) ...

Благодаря

(момче съм на 16)

ПС: А вие какво мислите за флешовете? Според мен тези големите са грозни, но малките много ме кефят

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Първо една по-тежка обица ще е най-добре.После си купи едно малко разширителче,или ако мн държиш на домашния начин...аз съм го прайла с клечки я за зъби,я за уши...ама недей само на едното ухо.Тъпо ще е.

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Виждала съм ,че си слагат некви колци за да разширят дупката единия му край е остър а др е широк и на определно време го мърдаш към широкото

Цитирай Първоначално написано от turboPantofka
    Виждала съм ,че си слагат некви колци за да разширят дупката единия му край е остър а др е широк и на определно време го мърдаш към широкото
    разширител ;]
    аз започнах да си го правя с малко разширителче ама трябва да имаш нерви и само на едото уШо няма да е мн хубаво..поне според мен (:

Супер фен
    Ето размерите....

спомням си 6-7 клас един съученик как си разширяваше дупката

какво ли не завираше там... пълнители на химикалки, игли за плетене на баба си... тръбичка на химикалка... :Д:Д

видях го скоро и се посмяхме по темата... той каза, че това е била най-голяма глупост в живота му и е оставил дупката да зарасне.. но всеки сам си преценява :р

Град
    Казанлък
    За мен флешовете са нещо наистина отвратително (казавам го, защото питаш какво мислим за тях)!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Град
    Wonderland
    къв смисъл има да е 2-3 мм?
    хаха,или си направи голям или не си прави
    нема смисъл
    минимум 10ка
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    къв смисъл има да е 2-3 мм?
    хаха,или си направи голям или не си прави
    нема смисъл
    минимум 10ка
    Не знам, просто ме кефят малките как стоят (да не е без нищо)...

Въобще не си прави после ще съжаляваш!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    НЕ ги слушай.Яко е и няма да съжаляваш.И мноо ясно, че само на едното ухо.Тфа, че целия свят има и на двете, не значи, че и ти тряа да си като тях, нали.Аз имам дупка само на едното ухо.И не, не е тъпо.Щом те кефят малките, направи си малък
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

и аз имам флеш и ми е от рода на 6,5 ама сега даже ще го сменям след нова година btw незнам защо искаш да си правиш маничак ще стои ато обикновена обица .. но както искаш а и ако някой ти каже че после нямало да зарасне спокоино зарасват но ако не прекаляваш поне така сам чувала де та така а ако го разширяваш с разширител можеш да си вземеш от На Тъмно направо с флеш ги продават , но чесно акзано на мен не ми харесаха тези флешове дето се дават с разширителя и за тфа взех друг :]] та успех ако ще се пробираш после д акачиш снимак да видим ^^

Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    НЕ ги слушай.Яко е и няма да съжаляваш.И мноо ясно, че само на едното ухо.Тфа, че целия свят има и на двете, не значи, че и ти тряа да си като тях, нали.Аз имам дупка само на едното ухо.И не, не е тъпо.Щом те кефят малките, направи си малък
    разбира се .
    който търси - намира . ^^

тва 2-3 за мене не са флешове но щом те радва направи си ама да знаеш че при някои хора стаа зарибявка мн и един познат в момента е на 40 и колко мм...но както някои от вас знаят и флешовете спадат към боди модификациите..както и да е, вкарай една клечка за зъби, после тръбичката от клечките за уши и можеш да си земеш някв флеш от някъде и успех ;]

Град
    Somewhere...in The sea...
    aко е малък/малка и си сложи 10ка .... на малкото ушенце доста ще е зле Аз обмислям 4.1, 5.1, 6.5 Но едва ли ще имам нерви.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Wonderland
    ми за да си прави флеш,явно не е толкова малък
    не знам,изобщо не ми харесват малките флешове... ама аз съм пристрастна
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Цитирай Първоначално написано от ahaAm Виж мнението
    Не знам, просто ме кефят малките как стоят (да не е без нищо)...
    абе човек 10та не е кой знае колко голяма и аз сега мисля да си прая ... но ти си знаеш колко искаш

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тема от 4 години...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си