- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На колко ви дойде ?
На колко ви дойде ? 13
Как казахте на родителите си? Нормално. Казах на мама, че ми е дошло и тя каза на баща ми после.
Как го приеха те? Е как да трябва да го приемат? Набиха ме .. смисъл естествено, че го приеха нормално![]()
Какво направихте т.e. как реагирахте? Бях в една приятелка и я помолих за превръзка![]()
Лятото след 5-ти клас.Реагирах си напълно нормално - видях,че ми е дошло като влязох да се къпя,изкъпах се,сложих си една превръзка от тези на майка ми,а след това й се обадих и й казах да вземе още дневни,защото бяха останали малко.Как реагира тя?Ами нормално как иначе?!В крайна сметка съм момиче и на всички ни беше ясно,че този ден ще настъпи.Вярно,беше куцо още в 6-ти клас да започна да се освобождавам по физическо за по седмица (при все,че бях единствената с МЦ),но в началото си беше доста болезнено![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На колко ви дойде ?6 срещу 7 калас... значи на 12-13
Как казахте на родителите си? Мама си беше вкъщи - просто я извиках и й казах
Как го приеха те? Нормално
Какво направихте т.e. как реагирахте? Бях чела бая по темата, а и мама също ми беше казвала така че нямаше изненади.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
На колко ви дойде ?
13г
Как казахте на родителите си?
Смешна история беше..бях болна предните дни и мислех ,че кръвта е от друго и плаках и те казах на мен ,не аз на тях ама айде :ДДД
Как го приеха те?
Нормално
Какво направихте т.e. как реагирахте?
Не знаех особено какво става и по едно време ми светна ,че ми е дошло и си сложих превръзка...
На колко ви дойде ?
Един месец след като станах на 11 или 12 мисля..
Еми просто помолих майка ми да ми купи превръзки понеже скоро се прибираше от работа, а магазина й беше на път и тя се досети ;д
Как го приеха те? Нормално..
Не бях изненадана, очаквах го..
Последно редактирано от EffinSick : 04-07-2013 на 23:41
На колко ви дойде?
13. (беше днес, ще се побъркам, помо-о-ощ!)
Ами бях в тоалетната, беше сутрин, и извиках мама да я помоля да ми донесе бельо и да ми каже къде са превръзките... Панирах се, тя ми обясни всичко.
Как го приеха те?
Мама - не знам защо, но се зарадва. А знае, че имам хемофобия!
Какво направихте т.е. как реагирахте?
Ами... Да кажем, че цяла сутрин съм треперила като лист, а преди малко се разплаках при вида на цялата кръв...
Направих тема да ми помогнете за страха от кръв, ако може ми пишете или тук, или там... (а как да изтрия темата?) Нямаше да я направя, ако и по-рано знаех как да търся теми.
Бях на 13.
дойде ми на 12 бях в банята до тоалетна ..мама се оправяше за работа и много бързаше..така че просто ми даде превръзка..(предния ден ме болеше адски корема така че тя каза че ще ми дойде и така и стана на сутринта)стана ми лошо..причерня ми пред оччите стана ми топло и замалко да припадна..не от страх ами ддз просто от болката а и не само
На колко ви дойде ? 11
Как казахте на родителите си? "мамо, дойде ми"
Как го приеха те? не говорим за сефтето, а за цикъл.. КАК да го приеме ?! ;дд
Какво направихте т.e. как реагирахте? абсолютно нормално, не е нещо ново под слънцето, очаква се от всяко момиче![]()
На колко ви дойде ? 12 беше,така мисля...
Как казахте на родителите си? На баща ми не съм казвала,той не се е досетил още,поне по мои наблюдения(успешно се прикривам),а и мама няма как да му каже,защото са разведени и се мразят доста.Мама и баба знаят,защото и те бяха в стаята и общо взето мама разбра първа,защото видя как съм се облещила и така...
Как го приеха те? Ами мама беше неутрална,т.е. нищо не каза,а баба ми така се зарадва,сякаш на нея ѝ идва.Какво да кажа,луда работа
Какво направихте т.e. как реагирахте? Ами бях в хола при мама и баба,май трябваше да си сменям бельото или нещо подобно,а то беше в гардероба в хола,сложено по погрешкаИи аз таман събувам гащите,май бях с ежедневна превръзка,и гледам,че върху нея има малко като кръв...Мама видя как се блещя и аз ѝ показах превръзката,тогава тя ми даде превръзки ии така...Общо взето се чувствах нормално и малко щастлива,обаче няколко дена по-късно бях настроена по съвсем различен начин и е така и до днес...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
На колко ви дойде ? - 11
Как казахте на родителите си? - Дойде ми.
Как го приеха те? - Зарадваха се.
Какво направихте т.e. как реагирахте? - Уплаших се![]()
На 11 ми дойде. Честитиха ми. Какво друго да кажат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
На колко ви дойде ?
На 12 и половина.
Беше вечер и си бяха легнали, затова казах на баба.
Как го приеха те?
Нормално ?!
Стреснах се.
На колко ви дойде ?
На 11
Ами майка ми сама разбраБеше много конфузно
Как го приеха те?
Нормално
Ами бях уплашена
при всеки е различно но не смятам че като кажете на родителите си на тях ще им паднат чейнетата би трябвало да го приемат нормално
На колко ви дойде ? - 13
Как казахте на родителите си? -Мамооо, дойде ми. Къде са превръзките ? ;д
( не е нужно бащата да знае,той разбира в последствие. )
Как го приеха те? - Зарадваха се и мама ме попита имам ли нужда от помощ. ;д
Какво направихте т.e. как реагирахте? - Уплаших се, но знаех, че е нормално за всяка жена. Стана ми малко тъжно.
На колко ви дойде ?
на 12 помня че беше точно преди екскурзията ни с класа
Казах на майка в един магазин
Как го приеха те?
Нормално отиде и ми взе превръзки
Помня че през 30 мин ходех до тоалетната и ми беше супер неудобно