.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Инфекция

Инфекция

Ще започна всичко от начало,за да придобиете по-ясна представа и надявам се,някой да може да ми помогне.Преди известно време започнах да се виждам с един мъж,в началото го правихме с презерватив,но с напредване на връзката ни си направихме и двамата тестове за болести,и на двама ни всичко беше отрицателно,и захвърлихме презервативите.Поне месец правихме необезопасен секс,след което го направихме веднъж на пясъка,не сам се опирала принципно до нищо,и ми се появи някакво странно течение с неприятна миризма.Чух се с гениколога ми,но той каза,че предполага какво ми има и направо ми каза да си взема Флажил.Поставих си 12те глобула,приятеля ми изпи нужните хапчета и мислех,че всичко се е оправило,но не.Отново се появи,отидох при друг гениколог,взе ми секрет,пусна ми изследвания,след което ми предписа хапчета и нови 12 глобули.Завърших и това лечение,уж всичко беше отшумяло и ето,че днес отново се появи.Не знам вече какво да правя...само да уточня,че откакто се появи за пръв път течението,не сме правили необезопасен секс.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Спрете да правите секс за известно време, смени гинеколога, не знам какво да ти кажа.

Banned Мега фен
    отново при гинеколог - при тоя,който до сега те е лекувал щото така знае какво ти е било предписвано и т.н. .. най вероятно просто инфекцията е по-упорита

Много се притеснявам...

Banned Мега фен
    според мен просто е по упорита инфекция.. не всичко минава с едни хапчета примерно.. а и ако не си отишла на време

Забрави за секс със и без презарватив за 1,2 месеца и прави каквото ти каже Гинеколога ! Получава се пинк-понг ефект .. пази кръста носи боди прави топли бани ..Това е от мен..

И искай антибиограма винаги преди да ти изписват антибиотици. В този омагьосан кръг кой ли не е влизал

Мега фен Аватара на draid
    Ама като ти пуска изследвания и ти предписва хапчета, поинтересувай се какво е излязло на тия изследвания. Да не говорим, че обикновено след лечението е хубаво да се пусне пак изследване за да се види дали всичко е ок. Какви са тия лекари, дето изписват лечения по телефона на база : "Предполагам какво ти е "

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Пусни си пак изследвания.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е колко пъти ти изписват Флажила, като явно нещо не е наред... Сериозните инфекции се лекуват и локално, и с антибиотици. И е важно какво показват изследванията, всеки път едно и също ли излиза?
    Според мен търси мнение от 3ти доктор.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на cyclops
    Някои инфекции са доста упорити и им трябва време. Може и пак да се появи. Всъщност какво показаха изследванията, че не разбрах?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си