.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Някакво по-секси бельо

3дравейте
    Тъй като ми предстои скоро да правя секс с едно момче,което эверски ме привлича,ми се иска да си вэема някакво по-готино бельо - джиджи биджи Обиколих няколко магаэина эа бельо,но нищо не ми хареса...а уж бяха някакви по-популярни фирми..ала бала.Всички бяха страшно еднотипни и обикновени.Не искам да ходя в секс шоп.Не търся някаква мега сексапилна нощничка с жартиери примерно или нещо такова,а искам просто комплект прашки и сутиен по-секси.Мацки,кажете някой магаэин в София,където да може да се намери нещо подобно.Предварително мерси

Трудно ли се ползва гугал ? Мисля, че не:
    http://www.honey-buney.com/bg/%D0%BD...B0%D0%BB%D0%BE
    Иначе успех с момчето и дано оправдае очакванията ти.

За 1ви път виждам момиче да се оплаква от "еднотипно и обикновено " дамско бельо като има огромно разнообразие. Ако дамското бельо е еднотипно и обикновено незнам какво би казала за мъжкото Разгледай по-обстойно по магазините и ще си харесая все нещо
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

омг... не можеш да намериш хубаво женско бельо. Та то има толкова много модели, които не са еднообразни! За мъжките може да се каже, че са еднообразни, но за женските... Аз никога не бих писал подобна тема в този сайт, най-малкото ще ме е срам... Да искам съвет за бельо от непознати хора... трагекомедия хахахах ужас...

Град
    :P In the hell
    Аре стига бе Ш'а питаш във форум от къде да си купиш сутиен и прашки... ОМГ

Има в сексшопа лижешто се белѝо ! Пробвай го ..

Мега фен Аватара на ameli
    На мен ми се струва, че за 3 години мацката все някакво си е намерила, знам ли..

Може и да не е.

за тия 3 години... п*тката й е станала като коридор сигурно

Археолози сте страшни...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си