- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Секс с учител
Е темата е ясна. . . какво е вашето мнение за отоношенята м/у учител-ученичка извън общо приетите ?
Лоллллллллллзвучи интересно, никога не съм чувала за такова нещо в моето училище и града като цяло. Нереално ми е,въпреки, че знам,че съществуват. Мисля, че този учител трябва да бъде заличен от лицето на Земята,ужас
![]()
Блях. Не съм чувала такова нещо покрай даскалото .Според мене е някък .. Абе не знам.Странно ?![]()
Рядко би се случило такова нещо.
Има два варианта - Или учителя е педофил или момичето е твърде глупаво ..
хах, чудя се дали авторката не е от моето даскало просто :Д
както от миналата година назначиха двама току-що завършили унито младоци и една мацка, глей кво става :Д
но не одобрявам такива неща, най-малкото е неетично. ако не ти преподава, излизате си навън без излишни фанфари и никой/малко хора знаят, окей. иначе тц
Бляк, с моите учители никакъв шанс! Но и като цяло според мен това въобще не е редно,все пак не сме в "Млаки сладки лъжкини" ,че да спим със секси учители ,а мама и тати да са милионери ...
Човек, това е нечувано..., моля те, какви ми ги говориш!
Против съм.
Единствено не бих проявила отрицателното си мнение, ако учителят е току-що завършил образованието си и сега работи, и няма кой знае каква разлика в годините. Но лично мен винаги ще ме отблъсне самата мисъл, че е преподавател, па не дай си боже на мен. Никога не бих имала някакви такива отношения с учител.
Значии колкото и да е странно,в моето училище са повече от един тези случаи,ама се знаят само от учениците разбира сеИначе аз също съм против,не е много естествено,пък и сега къде се намират учители току що завършили,че и яки? все пак не се намираме в сериала pretty little liars
![]()