- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Видеа с упражнения
Здравейте,
Не знам дали това е правилният раздел, но исках да питам знаете ли дискове с упражнения, които са налични в интернет. Аз знам няколко, но ми се иска нещо различно. Затова моля пишете!!!
От мен:
Pump It Up
Elle- цялата серия са хубави
Cindy Crowford (не знам дали се пише така)
И в Youtube
Fitnessinstruktor има много
Ако знаете някакво видео със Zumba....
Аз със зумба си изтеглих от замунда и са доста дългички. Ако искаш потърси!![]()
Insanity deluxe със Шон Тий ( откачени са упражненията в добрия смисъл))
Tae Bo с Billy Blanx ( или нещо такова му беше фамилията ;д )
Beachbody turbofire
И трите ги има в замунда)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Insanity бе хора, какви са тия клипчета за инвалиди...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми точно, де. Навсякъде на клипа пише rest when needed, като не издържаш - почиваш. Никой никъде не е казал, че от раз трябва да направиш всичко както е показано, без глътка въздух дори.
Напълно те подкрепям.
Аз толкова пъти съм го правила това инсенети и винаги е с малки почивки.
Преди правех упражнения от клипчетата в ютуб,обаче не съм доволна.Че има ефект - има.Спор няма.Но е изключително бавен,а и не се натоварвам достатъчно.След инсенетито винаги ме болят краката или корема и усещам,че поне съм правила нещо.Но всеки сам избира какво да прави,може на някой пък да са му скучни този вид упражнения.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^+
Подкрепям. Аз също се имам за редовно тренираща, не напълно начинаеща, но след инсенити (правила съм го вече цели два пъти, хахах) винаги имам мускулна треска! Обичам да се раздавам на макс по време на тренировка, след това имам страхотно усещане на удовлетвореност от свършеното, нещо като душевен оргазъм... Всичко друго може да е ефективно, дори седенето на диван, ама ма*ка му, обичам това чувство![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-29-2013 на 08:52