- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Татуировките
Какво мислите за татуировките?-Много,много,много важни за мен
Одобрявате ли ги?- ДА
Има те? ..и ако имате каква е? - Много са около 13-15 някъде
Ако не.. бих те ли си направили?
Болка? Какво ще кажете за нея? Търпи се,стига да го искаш достатъчно.
Последно редактирано от dread88 : 03-31-2013 на 23:29
Какво мислите за татуировките? - Яки са и ми харесват.
Одобрявате ли ги? Даа.
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам още.
Ако не.. бих те ли си направили? Да,бих си направила.
Болка? Какво ще кажете за нея? мисля,че не е болка за умиране ;д
Татуировките могат да бъдат супер яки, ако са направени елегантно и със стил. Разни пеперудки или китайски йероглифи стават вече твъъърде банални...
Какво мислите за татуировките? Изкуство с:
Одобрявате ли ги? разбира се. стига да не са имена, банални надписи или кофти направени
Има те? ..и ако имате каква е? имам, да
Ако не.. бих те ли си направили? още много бих си направила
Болка? Какво ще кажете за нея? търпи се, като знаеш какво ще си имаш след това с:
Какво мислите за татуировките? - Харесват ми
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? За сега нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Да и бих искала да е скоро
Болка? Какво ще кажете за нея? Не съм я изпитвала, за да кажа
Вярвай в мечтите си !
Най-много боли, ако се татуираш пиян, от личен опит! :Д
Имам и по кокали, и по сгъвки...
Ама тогава ми се е'ба майката, не влизаше никакво мастило, изплю го цялото + много кръв, съответно ме поизкопаха стабилно с повторения.
Както виждате - не съм умрел, а най-важното е, че няма ядове с татуса. :Д
Какво мислите за татуировките?Харесвам ги
Одобрявате ли ги?Да
Има те? ..и ако имате каква е?Нямам
Ако не.. бих те ли си направили?Да
Болка? Какво ще кажете за нея?Това е основната причина, поради която все още нямамМного ме е страх от болката, а и по принцип не държа...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Какво мислите за татуировките?
- Харесвам ги, стига да са направени кадърно и да значат нещо за притежателя им.
Одобрявате ли ги?
- Да
Има те? ..и ако имате каква е?
-Имам две, една пеперуда и един надпис.
Ако не.. бих те ли си направили?
- На този въпрос няма смисъл да отговарям..
Болка? Какво ще кажете за нея?
Болката е поносима, зависи от мястото колко ще боли.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Muaythaifighter..... Печелиш моята класация за най-тъпи коментари... Ти разбираш от татуси колко аз от ядрена физика....слагай си трайбъли на бицепсите и канджита на предмишниците и бъди най-якия(но само според тебе)
Какво мислите за татуировките? Харесват ми.
Одобрявате ли ги? Да.
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? Дадада :3
Болка? Какво ще кажете за нея?
Ако татуировката я искам много и си струва, тогава болката не е от значение..То по принцип зависи от това на кое място си я направиш де..
Какво мислите за татуировките? Амии какво да ти кажа кефят ме ако имат смисъл
Одобрявате ли ги? Не точно
Има те? ..и ако имате каква е? имам ръкав почти крачол ребра и плешка от които само ръкава ми не е фейсове
Болка? Какво ще кажете за нея? Всеки човек има различен праг на болка примерно преди да седна аз под иглите имаше 1 момче което му правиха татуировка на лакътя и не усещаше нищо докато ме ме боли само на мускул никъде другаде
- Какво мислите за татуировките? Смятам, че са прекалено масово експлоатирани от хора с грешна цел. Харесват ми, винаги се заглеждам.
- Одобрявате ли ги? Едва ли има значение аз какво одобрявам върху нечие чуждо тяло, но със сигурност гледам с лошо око, ако татуировката е на супервидимо място или ако носителят й не е предвидил малкото обстоятелство, наречено "консервативен шеф". Не одобрявам определени видове татуировки, защото смятам, че са поза.
- Имате ли? Да, имам надпис на китката. Обмислям и друга, но най-вероятно ще е от ония, които за една година се махат, преди да съм сигурна, че ще си я татуирам за цял живот.
- Болка? Какво ще кажете за нея? Моето специално не беше болка, стиснала съм зъби два-три пъти. Беше като драскане от досадна котка, идваше ми да зашлевя татуистката :д Има места, на които със сигурност ще боли много повече.
Нищо против татуировките нямам. За болка не знам, но мен лично ме е шубе, признавам си. Не си падам по такива работи, въпреки че имах мерак преди няколко години да си правя. Лично за мен, татуировката трябва да е нещо, което на теб ти харесва, но и да помислиш дали ще ти стои добре. Защото идея нямате какви недоразумения съм виждал. Жените трябва да внимават повече, защото розовият еднорог на бедрото изглежда смешно, а не секси.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Надявам се да не я мислите тая глупост наистина.
Татуировките не са само за бургаски батки.
(Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
Моето компетентно мнение е следното : Не си правете татус , ако не сте изключително изцепени и корави , иначе няма абсолютни никаф смисъл да си правите)
Кво общо имат татуировки с мускулите немоа разбера,мега тъпо мнение,мега некомпетентно исказване...ай иди го кажи тва на който и да е компетентен татуист да видим какво ще ти каже
Това изобщо не е компетентно мнение,един човек който харесва,обича и иска татуси никога не би казал нещо такова.СУПЕР НЕКОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ
всъщност наистина не е много яко да си супер хилав и да си направиш татуировка на рамото примерно, просто е грозно, все едно ти е от дъвка с ваденка
А ако си 150 кила лой хубаво ли ще е?Идеята на ''компетентния'' е че татусите са просто украшение към мускулите,демек гъзария.Едното няма нищо общо с другото просто