- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предложете някакво хубаво име за котка/котарак
Искам да си взема коте- персийско. Според вас какво е по-добре женско или мъжко? И ако може кажете някакви имена!![]()
сладки са, но не ми допадат толкова много![]()
Луцифер![]()
Някакво име, което е останало дълбоко в теб, което винаги ще ти бъде приятно да чуваш и изричаш, което е важно за теб.
Котките не се кръщават. Вземаш едно мачете, разфасоваш ги, тенджерата и готово. Консумират се с доматен сос и къри.
Гледах едно клипче в Интернет на ужасно сладко невинно пухкаво коте, което стопанката му го наричаше Индия. Много ми хареса ;д Други - Сноубел (като от Стюарт Литъл), Мия, Мини, Нанси, Шери, Сиси, Лили, Лола, Виви, нещо кратко и лигаво
Една съседка си ги кръщаваше на герои от Дързост и красота и си имаше Том, Ерик, Шийла, Сали, Брук...
![]()
Момиче ^^
Силвестър
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Томас, Били, ако е мъжко
Съни, Ема, ако е женско хд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Един мой познат имаше 2 котки мъжка и женска, и ми стана много смешно как ги е кръстил.
Беше избрал Турбо и Барби, изключително забавни имена.![]()
Аз съм за мъжко.Иначе за име..е някво тъпо според мен.Моят котарак се казва Писи....
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Лио (ако е рижаво). Ако някой ден имам котка,така ще се казва![]()
аа за сега смятам,ако е женско - Изабела (на галено Изи или Бела) или Дейзи ;д а за мъжко не знам може би за сега съм сеспряла на Том, но не знам![]()