- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Татуировките
--
аз говорех за няква по-малоумна смисъл някъв трибал и такива![]()
Трайбъли![]()
![]()
Човек най-баналните гадни,гнусни и отвратилни неща са трайбълите и канджитата.Познавам много татуисти и всички до един ги мразят до гроб,дори някой от тях отказват да правят такива...
Какво мислите за татуировките? - Страхотен начин за изразяване!
Одобрявате ли ги? - Да одобрявам татуировките (навсякъде). Не смятам, че е нормално хората да имат нещо против. Всеки сам избира, какво да прави със собственото си тяло.
Имате ли? - Не, защото е краста и чакам да имам достатъчно пари. Определено искам да се изрисувам от глава до пети, а незавършените неща ме дразнят.
Бихте ли си направили? - Да, определено.
Болка? Какво ще кажете за нея? Не съм я изпитвал, но съм сигурен, че няма да е проблем.![]()
Какво мислите за татуировките? Обожавамммм!!!!!!!!
Одобрявате ли ги? Определено.
Има те? ..и ако имате каква е? Имам 2. Дълго е за обяснение.
Ако не.. бих те ли си направили? ...бих и планувам поне още 3-4.
Болка? Какво ще кажете за нея? Има я, доста е силна НО явно нямам проблем с нея, издържам на болка определено. Първата ми я правиха час и половина без никакви почивки, втората беше половин час. Никакви проблеми нямам с болката.
Последно редактирано от brokeninside13 : 04-15-2013 на 07:04
Час и половина е нещо малко,мен са ме правили 5-6 часа на веднъж най-много.... иначе почти всички други са ми по 2-3 часа на сесия
Поставяш под въпрос издръжливостта ми или какво?
Зависи, както виждам на снимката татуто ти е доста голямо, нормално да е трябвало да стоиш по няколко часа... Ще дойде и моето време скоро хехе
Какво мислите за татуировките? Супер са, стига да не се прекалява с тях.
Одобрявате ли ги? Определено! Но зависи от татуировката какво символизира, дали има някакво послание.. Всеки е свободен да решава дали да си направи или не. Обмислям да си направя в най скоро време.
Има те? ..и ако имате каква е? За сега нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? Да, бих си направил.
Болка? Какво ще кажете за нея? Казвали са ми, че било нормално да боли, все пак те бодът. Както се казва красотата иска жертви![]()
Какво мислите за татуировките? - Зависи от самата татуировка,но е хубаво човек да изразява индивидуалност.
Одобрявате ли ги? - Да,ако имат смисъл,ако означават нещо за човека,който си ги е направил и ако изглеждат добре от естетическа гледна точка.
Има те? ..и ако имате каква е? - Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? - За сега не,но може би в бъдеще.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Имам висок праг на болка,това не ме притеснява.Единствено се тревожа,че след време въпросната татуировка ще ми омръзне.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Какво мислите за татуировките? - Яки са
Одобрявате ли ги? - Да
Има те? ..и ако имате каква е? Да, феникс на гърба
Ако не.. бих те ли си направили?
Болка? Какво ще кажете за нея? Мен лично много ме боля, ама изтраях някак си
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Какво мислите за татуировките? - Всяко нещо е хубаво, когато е в нормални граници;
Одобрявате ли ги? -
Има те? ..и ако имате каква е? - Имам лъв на гърба;
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Какво мислите за татуировките? - Нищо.
Одобрявате ли ги? - И да, и не.
Има те? ..и ако имате каква е? - За 18-я си рожден ден исках да си татуирам българската розета, но се отказах.
Ако не.. бих те ли си направили? - Да, но тепърва предстои моментът, който бих желала да запечатам.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Търпи се.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Какво мислите за татуировките? - Ужасно много ги харесвам. Слабост са ми хората с татуси. :'3
Одобрявате ли ги? - Разбира се.
Има те? ..и ако имате каква е? - Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? - Дам. Дори мисля това лято да си направя една. ^^
Болка? Какво ще кажете за нея? - Мм, не знам. Някои хора понасят болката, но други не. Надявам се аз да съм от тези, които не ги боли чак толкова много.![]()
Какво мислите за татуировките? Мисля, че е страхотно първите няколко години след рисуването и, как я показваш навсякъде и я обожавааашно след 20тина години идва една коренно различна мода, при която се получава еднин лек срам и съжаление...
Одобрявате ли ги? ^но като цяло съм "ЗА"
Има те? ..и ако имате каква е? нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Много искам да си направя, но за съжаление все още завися от наще, които са въпросните жертви с татуировки от преди 20 години
Болка? Какво ще кажете за нея? ако наистина искаш, не мисля, че би било някаква спирка или проблем![]()
Мисля, че това е един добър начин да изразиш себе си, но не са за всеки. По принцип ги одобрявам, но заради тези татуси след време може да пропуснеш добра работа, защото са възприети като нещо лошо. Мислил съм да си направя, обаче временна, защото както казах може след време да пропуснеш възможност. Относно до болката - казвали са ми, че се търпи.
Това с работата е отживелица.
Вече всеки втори има татуси, не е както преди 5-10-20 години.
Стига да може да се крие по някакъв начин. (тоест да не е на лицето, врата или по ръцете, от китките, към пръстите)
Винаги можеш да случиш на някой крайно-консервативен работодател, но аз не бих си позволил да отида на интервю на (много) сериозна работа без да бъда подходящо облечен.
Дали на интервюто за настоящата ми работа или в началото съм си навивал ръкавите на ризата или съм ходел гол? Не, ама сега какво ми пука, след като вече са ме назначили, подписали сме договор и най-важното доказал съм се, че съм сериозен и са доволни от мен...
дреме ми к'уро :Д
Освен ако не ме интервюира някоя лепотица, която си пада по BBB. :Д
хехе , какво се развълнувахте папагалчета , просто ако помислите малко , на 1 изцепено тяло с репектираща масивност , татуса му седи много много по-естетически добре
по темата :
Какво мислите за татуировките? - Не си правете татус от газария , хубаво е да има някакфо значение за вас
Одобрявате ли ги? - дае
Има те? ..и ако имате каква е? - ръкав , гърди , корем
Болка? Какво ще кажете за нея? - слао
Последно редактирано от Muaythaifighter : 05-09-2013 на 23:33
Какво мислите за татуировките? Харесвам ги , ако имат значение за човека , а не си ги прави , защото са модерни примерно гълъби по гърба или диаманти зад ушите или по краката
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам
Ако не.. бих те ли си направили? Да и почти съм решила какви точно да бъдат
Болка? Какво ще кажете за нея? Не се притеснявам от нея
За татуировките мисля, че супер много хора си правят супер малоумни. 1/1000 да харесам някакъв надпис за татус. И то ще го харесам сигурно ако е цитат от книга (примерно) *NERDALERT*. Трайбълите са ми много грозни. Както и повечето цветни.
Одобрявам само и единствено ако е премислена идеята и добро изпълнението на художника. Също така за себе си много държа да е на място, където мога да я скрия ако ми се наложи.
Имам две, като едната се явява допълнение към първата.
![]()
(за другата нямам подходяща снимка, която да кача; иначе е една четирилистна детелинка с едно леко откъснато листенце; закачена е за връвчицата на перцето от лявата страна на глезена)
(първата снимка е правена веднага след като я завършиха в студиото, а втората е около два месеца по-късно. не обръщайте внимание на цветовете, на първата снимка е по-тъмна от по принцип, а на втората - по светла (това е от светлината по време на снимането); засега въобще не е избеляла)
Искам да си правя още. Дано само скоро имам паричките.
Мен на перото ми много ме боля, защото точно там е най-нежна и тънка кожата. Ама се търпи.
Какво мислите за татуировките? -- Нямам мнение, хахах
Одобрявате ли ги? Да
Има те? ..и ако имате каква е? Да, имам пет - водно конче, безкрайност, скорпион, пика, хризантема+божур
Ако не.. бих те ли си направили? --
Болка? Какво ще кажете за нея? Не умираш
Иначе, на предната ми работа си ходех както си искам, но на сегашната има дрес код, който не позволява да се виждат и трябва да ходя с ръкави и покрит гръб, 'ма съвсем не ми дреме
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...