- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Реших се! :3
Категорично. Окончателно. :3
Ще се правя рижава!
Така: http://data.whicdn.com/images/566040...47_n_large.jpg (може мнооого малко по-тъмно от това)
Никога до сега не ми е изсветлявана косата иии въпроса ми е: Как става работата? В цвета, който искам се слага изрусител ли? :о
Сега косата ми е черна, но ще изчакам да се поизмие цвета и тогава. При всяко миене на косата виждам как пяната е цветна, а и на слънце си личи стария ми цвят малко.. така че имам надежда, че ще се отмие черното малко по малко (не изцяло ест, но все пак), а и боята беше безамонячна..
е? :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Преди време бях с черна коса,и исках да се изруся.Къде ми е бил акълаТа реших,че мога да се изруся за един ден и лепнах русата боя отгоре.Станах рижава....ходих така с месеци.Иначе защо не попиташ фризьор,предполагам,че ще ти даде по добри съвети. ( не говоря за моя,не го следвай
)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^ И аз точно това щях да пиша. Ако косата ти е боядисвана в черно, когато сложиш обецветител/блондор или там както се казва първото, за да си изсветлиш косата - ставаш рижав. Аз така съм си правила кичури, защото по принцип се боядисвам с черна боя и става много яко.
Така че директно си купи и си я направи цялата коса, но не дръж много - 30мин макс. Аз държах по 40, обаче бяха само кичури, не знам дали няма да ти увреди много цялата коса. И след 2-3 седмици може да се боядисаш и с нещо по-светло рижаво ако искаш.
леле самата думичка 'блондор' ми звучи много страшна.. като някаква ужасна киселина..![]()
а имате ли снимки на вашите коси? :3
4XCOKИ
Ммм недей да бързаш черна коса да я правиш рижава ... Само си изтощавате косите, един път се боядисах и мн съжелявам ,но ти си решаваш ии сама ли ще се правиш или на фризьор ?
Един съвет от мен - вземи си боя на Лореал, не прави грешка с Гарниер или Палете !
To infinity and beyond.
При фризьор ще ходя..
Ама как е по-добре..
В интернет четох, че има някакъв ремуувър, от който черната коса ставала оранжева и бил по-щадящ от блондор..
И как така да си взема боя.. няма ли във фризьорския салон да ме боядисат с тяхна си боя?
4XCOKИ
Не! Ти си избираш с твоя или с тяхна боя ... Можеш да се посъветваш с тях и с малко хора който са доволни от някой марки
е техните не са ли по-хубави.. нали са професионални..
4XCOKИ
Абе не мога да ти помогна,ама мога да кажа,че цвета ти е меко казано прекрасен :33333333
чее какво може да му е прекрасното и особеното на черния цвят?![]()
4XCOKИ
Нее не на черния ,на този рижавия който ще си правиш.Супер цвят. :3
ох да, многооо искм такъв.. :3
4XCOKИ
http://prikachi.com/images/156/6055156n.jpg - Черна, боядисвана с 8-мица на Велатон (понякога Гарниер).
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
В салон може да те боядисат с твоя боя , може и с тяхна. Твой избор. Ако работят с бои на Матрикс, тоест Лораел ще останеш много доволна, гарантирам! Избери си тяхна боя, а пък и фризьора отделно ще те посъветва при избора на цвета, би трябвало да си знае работата :Д . Успех, цвета е много як, а и още нещо да ти кажа - когато те известлят в салота после можеш чудесно да си поддържаш постигнатия цвят с безамонячните бои на Лореал. Ще ти издържа цвета поне по месец,а и са доста щадящи на фона на останалите марки.
To infinity and beyond.
4XCOKИ
Не, няма да има разлика. Аз съм тъмно кестенява попринцип, изрусих се при фризьор и си поддържам цвета само с тая боя , екстра е , да не мислиш,че ако не беше щях да ходя така :Д Наистина.
To infinity and beyond.
Значи аз преди 2 години бях черна и исках да се правя червена(първо сама се мазах с блондор и после кафява боя,нито блондора ме хвана,нито кафявото,е може би с половин тон се изсветли).Отидох при фризьор и ми сложи блондор в професионална червена боя.Станах като клоун,червеното стана само в корените.После ползвах remover на Престиж мисля,че беше.Ами да ти кажа,имаше малък ефект,но ако го използваш 2 пъти през 2 седмици,може и да стане после рижаво,но през периода от тези 2 седмици,може да ходиш с много странен цвят на косата.![]()
Та съвета ми е да опиташ с remover.
А след всичките тея процедури как се отрази на косата ти?
Защото се сетих, че имам една позната, която беше с черна коса и май ходеше доста често на фризьор да си маха черното (не знам дали с ремуувър или блондор) и косата и беше оранжево-шарена, но състоянието й беше ужасно..
4XCOKИ
Тъй като не живея в България, питах с какво ми махат черното - казва се oxygene creme, което буквално е едно синьо прахче, което се смесва с кремче и става точно като българския блондор.
Аз си правя това отдолу цикламено, но преди това косата ми изглежда така:
http://prikachi.com/images/206/6060206C.jpg
http://prikachi.com/images/215/6060215F.jpg
По същия начин е и като си правя кичури.
Иначе цялата ми коса е боядисана черна и отгоре слагам блондора и стоя 40мин. И не, не ми се е изсушила/изхабила/накъсала косата, но се грижа за нея и не я подлагам на друг стрес особено много.
п.п. снимките са от вечер, правени със светкавица... ще си направя и през деня, за да добиеш по-ясна представаама си е рижавко :Д