- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна
Здравейте, на 20 години съм и имам следния проблем:
Притеснявам се да не съм бременна, от скоро опитвам с моя приятел да го направим (със предпазни средства), но винаги го спирам от страх, не мога да се отпусна. Но за да не прекъснем целия полов контакт го направихме с ръце и въпроса ми е възможно ли е нещо да е станало. Много се притеснявам, защото МЦ ми закъснява вече с 6 дни, не смея да си купя тест, защото се страхувам.
Ох.. пак ли..
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Възможно е да си бременна, да. И Дева Мария не е вярвала, ама...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Викни някоя мацка да повтори същото с пръстите, което е направил приятелят ти и ела питай тогава. Поне да се посмеем още малко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, след като сте го направили с ръце, работата е ясна. Мисли какво ще обясняваш на мама и тате.
Мики Маус хаахахаха , в тоя форум сте поече изпушили даже и от мен
кво се смеете, пича може и да умее да свършва през пръстите...( X-men )
не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дева Мария на новото поколение. Доживяяяях го бе!
Абе, момиче, как може на 20 години да нямаш ама елементарна сексуална култура?
Как ще забременееш, като си девствена още?
И като оня е пробвал с пръсти, не с члена си?
Ти кво, очакваш да изкарва сперма под ноктите ли?
Нямам думи просто. Вземи попрочети нещо и тогава сядай да правиш секс.
Бременна сиобаче не с дете а с тъпотия . Вземи прочети нещо и тогава прави секс
Не си бременна...
Humans need fantasy to be human.
Загрявам за 1-ви април ;д
Humans need fantasy to be human.
Може пича да не си е измил ръцете и да има сперма под ноктитеАма няма проблеми тя ще да е от миналия месец там
![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Да-а, той пуска сперма през пръстите си, да-а.
Момиче, изобщо не правиш добро впечатление с общата си култура - как може да си на 20 години и на идея да си нямаш как става самия процес на забременяване. То, ако поне в часовете си по биология беше слушала, щеше да знаеш има ли вероятност или не.