Хора , помагайте ,не знам какво да правя : Преди 1 седмица се регистрирах в един сайт за практикуване на чужд език ( исках да намеря приятели , за да си упражнявам английския ) , направих си профил и едно момче от Лондон ми писа , започнахме да си пишем в скайп , отначало беше супер , ама напоследък стана супер странното - той ми пише че много ме харесвал , че съм му липсвала , че ще дойдел в България , кани ме в Лондон ( той щял да ми плати ) и някакви такива .Той започна много да се превързва един вид , а пък аз искам човек с който да си практикувам езика , той започва да ме плаши ,много е мил с мен , но ми е супер странно и някакси не се чувствам добре и се чудя как да го отрежа , какво да му кажа за да не го засегна , пратих му моя снимка и той знае че съм от България и разни други неща , страх ме е да не злоупотреби с тая информация ( не че е много де ) И сега знам че съм много глупава и наивна да си давам така снимки и информация , това е факт ,за който съжелявам , ама от тук нататък не знам какво да правя