- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми чуждо мнение!!!
Според вас нормално ли е целуването с език на 12-13 години?
Понякога е по-нормално от при възрастните.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И защо да е ненормално?
Всеки си решава кога - кое - как и защо. Другите право на глас и мнение нямат.
Все си мисля, че 12-13 не е най-удачната възраст за слюнообмяна и натискане.![]()
Ееее, беше такава интрига.
Помня как се бяхме събрали в квартала, ние 5токласничета и една кака 7мокласничка. Говориме си за гаджета, а-у и тя ни дразни "Божеее, вие даже не знаете кво ще правите, ако си хванете приятелки. Аз, ако имах гадже, толкова работи щях да правя с него". Тя кво е имала предвид е без значение, важното е, че в моята глава се зароди следната мисъл: "Мали, сигурно няма само да се целуват. Могат..могат...могат да отидат даже на кино! Щото имат повече джобни". И така известно време си мислех, че като натрупам още една-две годинки, мама и тати ще ми дават по 50стотинки-левче отгоре и ще си водя гаджето на кино. А то после тръгвахме за по 4-5 дена, късахме, криехме се от съучениците да не ни се ебават, тук-таме се цункаме и джобните за кино си ги харчех в компютърната зала, където висях по 10 часа на ден с авери и не ебавах "приятелката".
Та беше си интрига, да.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^
ахаха, сладконие още играехме на стражари и апаши по парковете тогава :Д когато станеше въпрос за някакви по-дълбоки чувства, момченцата ни нещо изкукваха и почваха да се държат много странно, най-често бягаха от нас :Д чак в първата година на гимназията почнаха да се появяват някакви подобия на двойки
заключвам, че сме били мноого изостанали
Последно редактирано от Ivaaaaa : 03-28-2013 на 04:48
Не е ненормално. Моята най-сладка целувка беше на 12 :3
хахах и аз бях голям тарикат и играч като малък, много ги врътках :Д
Ами, ако видите примерно моми4е от 6 клас да се натиска с мом4е какво бихте си помислили?
И аз така мисля, но се интересувам от мнението на другите за мен и не искам да ме мислят за някаква...;x
Просто не се лигавете много публично. Ако не смятате да се натискате на някое обществено място не виждам къде е проблема ?
Не зная какво биха си помислили другите, но аз ако видя двама души да се натискат страстно преплитайки езици на пейка в парка/в градския транспорт или в някое заведение пълно с хора, ще си помисля ''Тия дом нямат ли си ;д ?''