- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпроссс ?
Скоро се запознах с едно момче . За какво да си говорим като все още не се познаваме толкова добре ?
Музика например .. питай го за някакво хоби .. от какво се интересува![]()
Мерси за това сме си говорили)
За глобалната политика и залеза на западната цивилизация.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Говорете си за абсолютно всичко, което ти хрумне - какви филми обича да гледа (какво е гледал напоследък и да ти предложи някой), има ли си домашни любимци, занимава ли се с някакъв спорт (от кога тренира, етц) и прочие. Има безкрайно много теми, виж кое му е интересно и задълбай.
Да,питай го опознавателни въпросиИли играйте на оная игра- истината или се престрашавам
Нещо от сорта беше
)
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Благодаря , може ли да ми обясните накратко как се играе тази игра![]()
Играе се с шише.Слагате едно шише между вас на пода и го завъртате.Попринцип се играе с повече от двама, но пак ще стане.Сядате на земята, завъртате шишето и срещу който се падне капачката - пита другия истина или предизвикателство.Другия си избира и ако кажеш истина - задава ти въпрос и отговаряш, ако избереш предизвикателство - правиш каквото ти каже другия.Май така беше.![]()
Може да говорите за много неща, за всичко което видиш: Кой сезон обича и защо? Обича ли да ходи на пикник/разходка, кино, концерт? Каква музика слуша? Кой му е любимия певец? Какво най-много обича да яде,да пие? Нека ти разкаже за любимите си хора, приятелите, семейство? Обича ли животни? Обича ли да спортува? Питай го за автомобили, мотори... има толкова много неща.
♥