- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ne moga da si haresam momiche
Zdraveite az sam momche na 15 godini i imam edin problem za koito se nadqvam vie da mi pomognete.Ot okolo 2 godini ne moga da si haresam momiche privlicha me seksualno no samo do tuk.Nali znaete kato vidite nqkoe hubavo momiche neshto potrapva v vas pri men tova go nqma.Govoril sam s moi vrasnici pri tqh go nqma tozi problem.Kak e vazmojno da haresvam momicheto samo seksualno bez nikakvo privlichane i ne govorim za 1 a za vsichki momicheta.
Бисексуален или гей ? Ама по-удачно първото, щом жените сексуално.. Имаш ли/Имал ли си случаи с мъже?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Не харесвам мъже а пък и момичетата ме привличат сексуално
Или си асексуален, или просто хормоните ти по-късно ще влязат в действие![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
нормално хетеро си, харесват ти, но до там, тоест без чувства, ако те разбирам правилно
нищо ти нема.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
И пускаш темата, мислейки си, че ще ти помогнем? А как? Да вземем да харесаме момичето вместо теб, да ти създадем тръпка и да се появят чувства ли?
Нищо ти няма.
Не я усещаш тръпката, затова не се получава.
Напълно нормален тийнейджър си. Тия "силни чувства" които съучениците ти изпитват към момичетата са... силно преувеличени да кажем. Освен това, само да знаеш, мъжа по принцип се влюбва първо сексуално и чак след това емоционално.
Малеее! Голям проблем! Хвърляй се от моста, друго решение няма!
Не мога да 'аресам латиницата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!