.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Тема: OMBRE

Red face OMBRE

Здравейте момичета напоследък забелязвам, че много мои познати са се боядисали с Омбре. Вие пробвали ли сте? Доволни ли сте? Давайте мнения

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Какво значи боядисали са се с, доволни ли сме, прбвали ли сме...това не е продукт, а прическа.. На мен ми харесва, вече зависи как ще се получи и как ще седи на дадения човек, виждала съм много сполучливи и много кофти направени и стоящи. Бях много навита да си направя, но сега вече всички почнаха и загубих интерес.

Мдам, супер натрапчиво стана вече всяка втора да е така.

А какво всъщност е това ОМБРЕ

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZeroDeathless Виж мнението
    А какво всъщност е това ОМБРЕ
    http://www.besthairstyles2013.net/wp...Ombre_hair.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-lpvhOfqX6t...and+blonde.jpg

http://www.besthairstyles2013.net/wp...Ombre_hair.jpg

Не е кой знае колко оригинално...Било съм така след като се бях изсветлявало и ми беше израсла коса... ми, чесно казано цигания(с извинение)

Град
    София
    Зависи, 1то примерно ми харесва много, но наистина има много цигански..

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Какво значи боядисали са се с, доволни ли сме, прбвали ли сме...това не е продукт, а прическа..
    Има и такава серия боя за коса за този ефект.

Град
    София
    Да, на Л'ореал, ама пак зависи как ще се получи и ще седи на дадения човек. Иначе този комплект на Л'ореал изглежда супер удобен, една приятелка се направи с него и й се получи доста хубаво. Но и с обикновена боя/и става.

Голям фен Аватара на joannalof
    Наистина ли върши работа комплекта на Л'ореал?Дали ще стане преливане на цвета,иначе ще е доста грозно,ако просто едно русо е лепнато?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на tori
    Не ми харесва особено. Има някои сполучливи, но повечето са грозни. Особено ако горния цвят е много тъмен. Иначе какво като много хора си го правят?! Голям праз.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Много ми харесва идеята по принцип,но не на всички се получава.Честно казано много искам да се боядисам това,амааа вече всяка втора мацка е така и малко взех да се отказвам..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Голямата гъзария, голямото нещо. До вчера много момичета се правиха така и не се забелязваше, а днес всеки знае името на прическата. Сара Джесика Паркър си прави от години тази прическа и седи доста естествено. Все едно просто си е правила кичури.
    Ако съобразиш цвета на косата си с този на омбрето, косата ти може а бъде прекрасна, но повечето резултати не са кой знае колко впечатляващи. Стига да искаш да седи естествено и т.н. Целиш ли да бъдеш контрастна с някакъв по- ефектен цвят, омбре е решението, но внимавай как го правиш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Както винаги в България сме с няколко годинки назад. Давайте,правете си косите на г*з с келявата боя на Лореал...Много ми е смешно,как преди да пуснат рекламата на Лорел,всеки беше на мнение,че това е много грозно.Но щом пуснаха рекламата българите ще прекланяме като езичници.

Лореал прави ужасно ОМБРЕ,което изобщо не е омре /става русо,а трябва цветове да преливат/.Най-добре иди при фризьор,аз така направих преди 5 месеца и периодично ходи да ти оправя цвета.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Значи в САЩ омбрето е тенденция от много години сиг 6/7 и даже си имаше друго име, по-дълго и сложно, което вече не помня. А у нас стана модерно след като повечето чалгаджийки си го направиха, друг е въпроса какво омбре имат те, ефекта му е неестествен, за разлика от търсения ефект давам пример:
    истинско омбре

И Алисия за сравнение с нейното омбре, при което ясно си личи къде е тъмния цвят и къде е русото, няма преливане а неопределн вид ефект
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^напълно съм съгласна

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако снощи сте гледали Комиците, Маги Джанаварова беше с много добре направено омбре- едва ли се е мацала с лореалска боя

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на pressiana
    Моята коса си е такава по принцип, към краищата е доста по-светла (от слънцето уж), затова бях много изненадана, като стана модерно преди няколко години. Иначе може да стои страхотно като на първата снимка, която е дала Ou7oFmYhEaD. От много тъмно към русо обаче според мен изглежда ужасно.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ей такова ми харесва - едва забележимо. :Д <3 http://prikachi.com/images/157/6062157C.jpg

Половин България си взе калпавата лореалска боя и си мисли, че е в стил омбре http://images2.wikia.nocookie.net/__...air-Color.jpeg
    Това е омбре сладури, не половината ти коса да е намацана с ледено русо все едно не ти е сигнала боята

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ей такова ми харесва - едва забележимо. :Д <3 http://prikachi.com/images/157/6062157C.jpg
    Точно това е хубаво омбре

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Това до колкото виждам не е омбре, просто долният пласт е бояидсан в русо.
    Не съм видяла хубаво омбре на живо. Повечето изглеждат все едно не са си боядисвали косата няколко месеца и косата им е израснала.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Това до колкото виждам не е омбре, просто долният пласт е бояидсан в русо.
    Омбре е!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мен не ме кефи на мацките, които не са си направили преход от единия в другия цвят и изглеждат сякаш просто са си топнали върха на косата в нещо по-светло. Доста ги има из София.
    Иначе омбрето е яко и е добър начин да акцентираш върху косата си и да я направиш да изглежда по-гъста. Аз лично няма да си направя, тъй като настоящата ми прическа не го позволява.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от t_doll Виж мнението
    Половин България си взе калпавата лореалска боя и си мисли, че е в стил омбре
    Абсолютно,много ми е противно.Изобщо не става хубаво,то мацката в рекламата е с ужасно ''омбре''.
    Вече обмислям да се подстригвам,за да го махам това омбре,половин година съм с него и вече взе да ми писма,а освен с подстригване няма друг начин да се отървеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си