Здравейте момичетанапоследък забелязвам, че много мои познати са се боядисали с Омбре. Вие пробвали ли сте? Доволни ли сте? Давайте мнения
![]()
Какво значи боядисали са се с, доволни ли сме, прбвали ли сме...това не е продукт, а прическа..На мен ми харесва, вече зависи как ще се получи и как ще седи на дадения човек, виждала съм много сполучливи и много кофти направени и стоящи. Бях много навита да си направя, но сега вече всички почнаха и загубих интерес.
Зависи, 1то примерно ми харесва много, но наистина има много цигански..
Да, на Л'ореал, ама пак зависи как ще се получи и ще седи на дадения човек.Иначе този комплект на Л'ореал изглежда супер удобен, една приятелка се направи с него и й се получи доста хубаво. Но и с обикновена боя/и става.
Наистина ли върши работа комплекта на Л'ореал?Дали ще стане преливане на цвета,иначе ще е доста грозно,ако просто едно русо е лепнато?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не ми харесва особено. Има някои сполучливи, но повечето са грозни. Особено ако горния цвят е много тъмен. Иначе какво като много хора си го правят?! Голям праз.
Много ми харесва идеята по принцип,но не на всички се получава.Честно казано много искам да се боядисам това,амааа вече всяка втора мацка е така и малко взех да се отказвам..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Голямата гъзария, голямото нещо. До вчера много момичета се правиха така и не се забелязваше, а днес всеки знае името на прическата.Сара Джесика Паркър си прави от години тази прическа и седи доста естествено. Все едно просто си е правила кичури.
Ако съобразиш цвета на косата си с този на омбрето, косата ти може а бъде прекрасна, но повечето резултати не са кой знае колко впечатляващи. Стига да искаш да седи естествено и т.н. Целиш ли да бъдеш контрастна с някакъв по- ефектен цвят, омбре е решението, но внимавай как го правиш.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Както винаги в България сме с няколко годинки назад.Давайте,правете си косите на г*з с келявата боя на Лореал...Много ми е смешно,как преди да пуснат рекламата на Лорел,всеки беше на мнение,че това е много грозно.Но щом пуснаха рекламата българите ще прекланяме като езичници.
Лореал прави ужасно ОМБРЕ,което изобщо не е омре /става русо,а трябва цветове да преливат/.Най-добре иди при фризьор,аз така направих преди 5 месеца и периодично ходи да ти оправя цвета.![]()
Значи в САЩ омбрето е тенденция от много години сиг 6/7 и даже си имаше друго име, по-дълго и сложно, което вече не помня. А у нас стана модерно след като повечето чалгаджийки си го направиха, друг е въпроса какво омбре имат те, ефекта му е неестествен, за разлика от търсения ефект давам пример:
истинско омбре
И Алисия за сравнение с нейното омбре, при което ясно си личи къде е тъмния цвят и къде е русото, няма преливане а неопределн вид ефект
![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Ако снощи сте гледали Комиците, Маги Джанаварова беше с много добре направено омбре- едва ли се е мацала с лореалска боя![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моята коса си е такава по принцип, към краищата е доста по-светла (от слънцето уж), затова бях много изненадана, като стана модерно преди няколко години.Иначе може да стои страхотно като на първата снимка, която е дала Ou7oFmYhEaD. От много тъмно към русо обаче според мен изглежда ужасно.
Ей такова ми харесва - едва забележимо. :Д <3 http://prikachi.com/images/157/6062157C.jpg
Половин България си взе калпавата лореалска боя и си мисли, че е в стил омбреhttp://images2.wikia.nocookie.net/__...air-Color.jpeg
Това е омбре сладури, не половината ти коса да е намацана с ледено русо все едно не ти е сигнала боята![]()
Мен не ме кефи на мацките, които не са си направили преход от единия в другия цвят и изглеждат сякаш просто са си топнали върха на косата в нещо по-светло. Доста ги има из София.
Иначе омбрето е яко и е добър начин да акцентираш върху косата си и да я направиш да изглежда по-гъста. Аз лично няма да си направя, тъй като настоящата ми прическа не го позволява.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.