.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Banned Супер фен
    Уелкъм ту дъ рийл уърлд.

Мислиш си, че някой ти е длъжен, щото сте ходили заедно на училище?
    Или мислиш, че това означава нещо?
    И веднъж й обърнали внимание - и, хоп, влюбила се.
    И трябва приятелката ти да го пита к'во мисли за теб - много зряло и въобще не е аутистко.
    И сега нараненото ти его иска отмъщение...

Въобще не е красиво. Порасни. С такъв начин на мислене и мироглед ще си останеш сама.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Не трябва да ти пука,тръгни с някой там и гледай,как ще реагира :Д
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от soul1199 Виж мнението
    Не трябва да ти пука
    Цитирай Първоначално написано от soul1199 Виж мнението
    тръгни с някой там и гледай,как ще реагира :Д
    Последно?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Направи се че е безцветен,безличен и прозрачен като минаваш покрай него сякаш е част от декора,да видиш реакцията му.Дори да ти говори или да те спира ти пак се прави че не го виждаш и така до края Мисля че ще бъде голямо отмъщение. Може и да пофлиртуваш с някое друго момче, той определено ще се сдуха поне малко..макар че няма да го покаже.. хихи
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Постъпил е доста подмолно спрямо теб,но трябва да си извлечеш поуката от всичко това.След като не си опознала човека,как може да твърдиш ,че си влюбена?Както виждаш видното-лъже.
    Няма смисъл от отмъщение,то само ще те принизи до неговото ниво,което мисля,че си осъзнала какво е вече.Единствено незаинтересоваността ще го ядоса,повярвай ми.Не приказвай наляво-надясно за случилото се,единствено да си привлечеш подигравки и странични хора,които да те изнервят,това е.Аз също смятам,че всичко се връща,може да закъснее ,но определено не остава безнаказано : ).
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Не му падай на нивото, не променяй доброто си сърце. Прави се,че не ти пука за него и това е. Забрави го просто, не ти трябват такива хора в живота!

Не се занимавай детинско е да му отмъщаваш ТОЙ губи не ти
    Последно редактирано от Tuesday : 03-30-2013 на 18:14

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Въобще не се занимавай с него. Гледай само напред.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Много сте суеверни, бе!
    Да бе... Някой ще се подиграва с мен, аз ще чакам Бог или сЪдбата да си разчистват сметките с него... Как не! Колкото по-кЪсно, толкова по-мрЪсно, ама ще си му го вЪрна!

Щом той прави такива ЛАПЕШКИ простотий с теб, направи и ти нещо от сорта. Идея: чрез общи приятели го напийте до откат, облечете го в женско бельо (прашчици, сутиенчета, жартиерки...) и го оставете на някоя пейка. Ако ти се занимава, може да го гримираш
    После снимаш и качваш вЪв фейса така, че всички да го видят. После е лесно: who's the bitch now?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Отмъщението нищо няма а ти донесе. Равнодушието и пренебрежението са най-голямото наказание в подобни случаи. Този индивид е само за съжаление, защото е наистина жалък.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Според мен имаш прекалено голямо доверие на общата ви приятелка. Истинско приятелство между жени почти не се среща, а пък ако тая ти завижда за връзката може просто от злоба да те филмира и да иска да те преебе и раздели с гаджето ти, за да го гепи тя. Един мъж никога не би споделил такова нещо за гаджето си пред жена, която на всичкото отгоре е някаква обща приятелка, защото знае, че тя ще го изклюкари. За разговор между мъже по-става. Така че вариантите са три:

1. Приятелката ти е трол
    2. Ти си трол и просто проучваш общественото мнение за подобна ситуация
    3. Ти си въпросната приятелка.
    4. Възможо е историята ти е да истинска. За мен най-малко вероятния вариант.

Що за тъпанарска история е това, да молиш някаква твоя приятелка да пита гаджето ти какво мисли за теб - да не си в децката градина? Вие с гаджето си не си ли говорите? Що не го попиташ него какво мисли за въпросната ти приятелка?

Да се правя ли ,че незнам нищо или да го питам директно?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от antoniq_96 Виж мнението
    Да се правя ли ,че незнам нищо или да го питам директно?
    Не се прави, а действай, защото никой не заслужава такова отношение, дори да не споделят чувствата ти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Недей - не падай на неговото ниво
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Игнорирай го и не се занимавай с него. Някой ден ще се влюбиш в някой, който наистина те заслужава.

Да речем ,че не е знаел за чуствата ти да кажеш да речем по-друго ,но ако знае и се държи така ....аз лично не бих простила такова нещо и бих му го върнала някак и аз незнам как...

Мега фен Аватара на Chacho
    Окей. Ето моята логика, що е тъпо да отмъщаваме. Някой трябва да те е засегнал/наранил, за да се наложи да му отмъщаваш. Отмъщението не ти решава проблема, щото същественият проблем е, че допускаш някой да те нарани така, че дори да зароди злоба в тебе. Което ти трови нервите. Човек трябва да се научи да преглъща разочарованието бързо и да продължава напред, защото утре вместо да виниш някой близък и да му отмъщаваш, ще се окаже, че си жертва на нещо, което е отвъд силите ти и ще те разяде ядът, щото не можеш да си отмъстиш на съдбата и обстоятелствата. С други думи, не разчитай на някой да си получи заслуженото, за да се почувстваш добре. Разчитай на себе си, за да си оправиш проблемите, без да намесваш някой друг. А щом се научиш да преглътнеш сам нещата и да продължиш напред, след това за какво ти е да отмъщаваш на някого? Ти вече си окей. Просто си изгубил емоционалната си привързаност към човека, затова го и игнорираш оттук нататък.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Не си ли си помисляла че може би твоята приятелка прави цялата работа ? maybe от завист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си