.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помооощ

Angry Помооощ

Искам да попитам всички мацки,които правят упражнения за крака, дали са направили мускул, ако да, дали са доволни от вида си и дали крачетата изглежат по-слаби

Голям фен Аватара на Deni_028
    Ами на мен мускул ми се появява само като си стегна крака, а иначе за слабост не знам, защото моите по принцип са си слабички (не прекалено).

Ако ми кажеш и как си направила този мускул

Голям фен Аватара на Deni_028
    С упражнения? Но не си представяй мускул като на култорист, просто по-стегнати крачета.

Мерси много

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз имам мускул на краката.Не е някакъв огромен и мъжествен.Преди направо се ужасявах, като си видех краката, но вече свикнах. Тренирам танци от година и половина...

Аз съм тренирала спортни танци 6 години, спрях преди 2 години, защото си счупих ръката много брутално

Axa.Не разбрах само - ти искаш или не искаш мускул на краката?
    Последно редактирано от strawberry88 : 03-30-2013 на 12:36

Май не знам какво искам По - скоро слабички и стегнати крачета.

Ами не знам и аз какво искаш. :Д Ако искаш мускул почвай пак танци или бягане. :Д Не знам.Някои го намират за красиво, други не...

Крачетата ми са слабички и стегнати.Няма грам мазно и целулит по тях. /знам че се прехвалвам,но работих толкова много върху тях,така че ми е позволено :Д /
    Не се притеснявай,крака е най-хубав когато е слаб и с изразен мускул.От някакви си упражнения няма да станат като на културистките.Изобщо няма да загубиш,ако правиш упражнения за крака,а напротив.

Аз ходя на фитнес от 1 месец и има резултат

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си