.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Едно момче ме харесва, а аз него- не! Какво да правя?

Едно момче от моя клас ме харесва, а аз него-не! Миналата година и още две предишни сядахме заедно в училище. Понеже живеем много близо и се прибираме заедно. Когато съм близо до една стена (докато вървим) той буквално ме притиска до нея.Има и други такива случаи. Понеже съм малко малка незнам какво да правя! Още не ми е казал, че ме харесва,но то се разбира! Целия клас започнахме да си правим едни хартиени солнички. На тях се пише имена на деца и те питат любим цвят и т.н. Този дето ме харесва, докато играеше му се паднах аз,че ме харесва , а той не отрече. После му се падна друго момиче и той каза , че не я харесва! Е, какво да правя? Моля, дайте ми съвет!

Мега фен Аватара на Chacho
    Кажи си му, че няма да се получат нещата. Примерно:

-Пич...греда.

Ако искаш по деликатно, купи му греда.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

.....abe nz i az

Обясни му, че държиш на него само като на приятел и не желаеш да променяш нещата. Впрочем на колко години сте вие двамата?
    Последно редактирано от paladincho12345 : 03-29-2013 на 20:30

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Rally23 Виж мнението
    .....abe nz i az
    Какво не знаеш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Милите дечица.

Цитирай Първоначално написано от paladincho12345 Виж мнението
    Впрочем на колко години сте вие двамата?
    И аз искам да знам. Изчакай да останете насаме като се прибирате и му обясни ситуацията... А ако сте толкова малки, колкото си мисля, го ритни и избягай.
    Момиче ^^

Аз пък не мисля, че тя трябва да повдига темата - ако той й признае, нека чак тогава го отреже, тъпо е преди това да водят такива 'разговори'.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Аз пък не мисля, че тя трябва да повдига темата - ако той й признае, нека чак тогава го отреже, тъпо е преди това да водят такива 'разговори'.
    +1
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами пробвай сЪс "Не те харесвам, искам да си останем само познати."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    А ако сте толкова малки, колкото си мисля, го ритни и избягай.
    +1

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от CrazyLittleThing Виж мнението
    Именно.
    То дори не е сигурно дали той изобщо я харесва.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Тия хартиени солнички ги правех във 2ри/3ти клас, така, че ако наистина сте толкова малки следващият път като те притисне до стената...правиш следното ;д.

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    ритни и избягай.

Кажи му ''Няма да стане пич'' или ''Съжалявам, но искам да сме само приятели''

На мен също ми се е случвало.Просто бъди искрена с него.На него ще му е тъпо,че ти не го харесваш,но какво можеш да направиш.На сърцето не може да се заповядва

На 11 съм и да малка съм като се има предвид, че тука има тийнове на 15-16 години. Просто исках да потърся съвет и относно за тея солнички една взе да си прави и всички се зарибиха. Да, сигурна съм, че ме харесва, защото иска да ме изчака да си ходим заедно, а аз все карам някоя приятелка да дойде с нас, защото ми е доста притеснено. Всъщност започнах вече и да го мразя. Само да го видя и ми става лошо. Мисля, ако ми признае, че ме харесва да го отрежа и това е.

Благодаря на тези, които не ме оплюваха, не ме питаха постоянно на колко съм и на тези, които не ми се подиграваха!!

Чачо им сипа Д:

Ритни го!

Голям фен Аватара на sneering
    Тука наблюдавам комичния парадокс,големи хора отговарят супер деликатно и сериозно на някакви много малки харесващи се дечица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си