- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам въпрос!
Как се успокоявате бе?
Не позволявам на никой да ме ядосва, че да се успкоявам после. А ако случайно някой успее да постигне това, ограничавам перманентно комуникацията си с него до ниво "ти повече не съществуваш за мен" :Р
Aма то и аз не позволявам ама съм ядосана на себе си. Удари ме депрес нещо.
Удари една злобарка и отивай да спиш![]()
Вземи една купа, сложи вътре ягоди, банани, бита сметана и мед, и изяж всичко. Много е успокояващо. Ако любовта имаше вкус щеше да е това.
Иначе, в даден момент ще претръпнеш и няма да ти пука вече. Така че го приеми като израстване - със спокойствие и усмивка.
Не ми се ядеДо нищо не ми е. Просто ме е яд на себе си понякога и не ме хваща сън.
Kазвам си, че няма смисъл да се панирам толкова. Т.е. казвам си го милион пъти и все в някой момент действа.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
за мен няма нищо по-успокоително от това да си сложа краката във вряла вода за 15-20 мин просто се отпускам като марсолче и нищо не може да ме ядоса, ако ме боли глава или съм изнервен от някъде веднага ми минава
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Убиваш някое улично животно, по възможност малко коте.
Първо си го изкарвам на някой ... после се затварям с стаята си , тръшвам се на леглото и слагам слушалките. Някой път чета книга/списание![]()