.

Виж резултатите на анкетата: Какво бихте направили,ако ви 'задушават'?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ще зарежа човека

3 9,38%
  • Ще поговоря с него

29 90,63%
  • Ще се опитам да не обръщам внимание

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Именно. Пример:
    - ревността. патологичната особено - "с тоя не е възможно да сте само приятели, защо пиете кафе", "тоя какво го гледаш, що не му искаш номера направо" по повод отправеното "мерси" към сервитьора, носещ поръчката и пр.
    - влаченето с теб, където и да си, с когото и да си, по всяко време на деня и нощта
    - лудото звънене, когато сте разделени и си с приятели - "какво правите/кои сте там/защо сте там/няма ли да се прибираш вече"
    - лигавите "котенца/зайченца/пухченца"
    - обажданията през 5 минути дали си се наял/наспал/насрал(не се стърпях)
    - "'що не ме запознаеш с ваш'те/май е ред да те запозная с роднините си", когато става въпрос за връзка, която е на такъв етап, че не се знае ще я бъде ли, няма ли да я бъде...
    - гушкането. преди/по време/след секс. нон-стоп.
    - тъпите разговори за бившите и бройките
    - тъпите разговори, включващи "обичам те" и разни вричанки във вечна любов и съвместно бъдеще, което е гротескно при положение, че не знам мене утре дали няма да ме блъсне кола, ти ми говориш да те предвиждам като основна фигура в ЦЕЛИЯ си живот

Май е тва в общи линии, ако се сетя - ще дописвам. Като цяло трудно се хващам да играя на хорото, защото обичам да съм свободна и да не ми се натрапват(както и аз се старая да не го правя), пък повечето се лепят като пиявици в личното ти пространство.
    Evala, moiata deistvitelnost! S moia priatel sme ot 2 godini zaedno, no toi "tolkova me obicha, che ne moje da si predstavi da buda s niakoi drug", az ne smiatam, che napulno sum se izcherpala ot chuvstva kum nego, a i vinagi se vrushtam sled kato sme skusali.. Ima li smisul da produljava tova? Ne znam, no mi e gadno nai-veche kogato toi strada

Цитирай Първоначално написано от qwertyuiop123 Виж мнението
    Evala, moiata deistvitelnost! S moia priatel sme ot 2 godini zaedno, no toi "tolkova me obicha, che ne moje da si predstavi da buda s niakoi drug", az ne smiatam, che napulno sum se izcherpala ot chuvstva kum nego, a i vinagi se vrushtam sled kato sme skusali.. Ima li smisul da produljava tova? Ne znam, no mi e gadno nai-veche kogato toi strada
    Звучи,сякаш ти е тъпо,защото го нараняваш,а не защото имаш чувства към него.Такава връзка няма бъдеще.Помисли много добре и си изясни за себе си кое от двете е.А и(зависи на каква възраст сте де)на фона на голяма част от връзките,2 години не е малко време и нормално да те обича и да вижда бъдеще с теб.Ако обаче ти вътре в себе си не усещаш нещата така,няма да я бъде.Кажи му,няма да му е добре,обаче явно ще стане и няма смисъл и двамата да се залъгвате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си