Първоначално написано от
NambyPamby
Именно. Пример:
- ревността. патологичната особено - "с тоя не е възможно да сте само приятели, защо пиете кафе", "тоя какво го гледаш, що не му искаш номера направо" по повод отправеното "мерси" към сервитьора, носещ поръчката и пр.
- влаченето с теб, където и да си, с когото и да си, по всяко време на деня и нощта
- лудото звънене, когато сте разделени и си с приятели - "какво правите/кои сте там/защо сте там/няма ли да се прибираш вече"
- лигавите "котенца/зайченца/пухченца"
- обажданията през 5 минути дали си се наял/наспал/насрал(не се стърпях)
- "'що не ме запознаеш с ваш'те/май е ред да те запозная с роднините си", когато става въпрос за връзка, която е на такъв етап, че не се знае ще я бъде ли, няма ли да я бъде...
- гушкането. преди/по време/след секс. нон-стоп.
- тъпите разговори за бившите и бройките
- тъпите разговори, включващи "обичам те" и разни вричанки във вечна любов и съвместно бъдеще, което е гротескно при положение, че не знам мене утре дали няма да ме блъсне кола, ти ми говориш да те предвиждам като основна фигура в ЦЕЛИЯ си живот
Май е тва в общи линии, ако се сетя - ще дописвам. Като цяло трудно се хващам да играя на хорото, защото обичам да съм свободна и да не ми се натрапват(както и аз се старая да не го правя), пък повечето се лепят като пиявици в личното ти пространство.