.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Професия ?

Question Професия ?

Здравейте ,с баща ми говорхме какво ще следвам след като завърша и решихме за херург или за актриса Чудя се от кой клас се учи ,къде се учи ,изобщо какви стъпки трябва да направя ,за да завърша специалноста Който не може да каже нещо полезно, по- добре да не коментира

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    хЕрург се пише с И.
    Ако искаш да си хирург трябва да чаткаш химия и биология , и то отлично. Учене доста се иска. Ако започнеш от средата на 10 , началото на 11 , да учиш по химия и биология като хората нищо не те спира да влезеш медицина.
    Актьорството е призвание или го може, или не . Има си НАТФИЗ са желаещите.
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy
    Нещо полезно: поработи върху правописа си.

От друг компютър съм и съжелявам за грешката.

Град
    Beyond reality
    съжЕляваш ли? For real?
    Кой клас си ,ако си 10 е хубаво вече да започваш да учиш.
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy

Виж мила, какво ще ти кажа, като мислиш, че съм тъпа или пък, че не мога да пиша не коментирвай Не съм ти искала мнението как пиша и дали имам правописни грешки !

Еи тва българина е страшен човек.Момичето ви пита нещо вие типично по балкански я нападате, все пак няма да става писател а херург

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Нерде хЕрург, нерде актриса.

посмяхме се с баща ми

едит: като гледам колко ти е широк диапазона, те съветвам да се пробваш и в космонавтиката, пък може и за президент да те изберат.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 03-30-2013 на 12:37

Мега фен Аватара на Colouring
    Не можеш просто да решиш, особено що се отнася до нещата, които си си избрала. За актриса се иска дарба. Теб това от колко време те влече, участваш ли в някакъв театрален клуб, в представления? В България ли живееш? Средата има значение. Тук нещата стоят по много по-особено и сложен начин.
    За хирург пък няма да коментирам. Ужасно, ужасно, ужасно трудно. Интересно ми е на каква база с баща ти сте избрали точно това? Малко се целиш в космоса, според мен. Не че самата професия не е възможна, просто.. абе, като гледам отношението ти, хич не те виждам.

Няма да коментирам пък избора точно между актриса и хирург. Къде е едното, къде другото..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Не можеш просто да решиш, особено що се отнася до нещата, които си си избрала. За актриса се иска дарба. Теб това от колко време те влече, участваш ли в някакъв театрален клуб, в представления? В България ли живееш? Средата има значение. Тук нещата стоят по много по-особено и сложен начин.
    За хирург пък няма да коментирам. Ужасно, ужасно, ужасно трудно. Интересно ми е на каква база с баща ти сте избрали точно това? Малко се целиш в космоса, според мен. Не че самата професия не е възможна, просто.. абе, като гледам отношението ти, хич не те виждам.

Няма да коментирам пък избора точно между актриса и хирург. Къде е едното, къде другото..
    +1

Талантът е един процент, а останалите 99 са чист труд в изкуството, каквото и да избереш. Напливът миналата година за НАТФИЗ беше огромен. Не, че не можеш да влезеш. Не ти знаем възможностите, но да питаш тук е голяма грешка.
    Освен това за хЕрург се учи в уни, а не в някое училище. Много си неориентирана и чакаш наготово отговори. Първо сама проучи нещата в конкретните институции, които ние няма да ти кажем как се казват. ;D
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Beyond reality
    Не смятам,че съм нападнала някого, мила??
    Обяснявам ти ,че си го написала грешно , проблем... Като не си искала моето мнение защо питаш във форум?

Учи си химията и биологията + български. И се насочи към матура по предмет биология , химия , да се съчетаваш ученето за изпити и матури.
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ЛЕЛЕ! Как така сядаш и решавате с баща ти да си хирург?Сериозно ли?Това си е призвание,трябва да ти идва от вътре,все пак хирурзите не оперират моркови...за хирурх се учи най-малко 9 години,знаеш ли?
    Сега ще вечеряме и ще говоря с моите,че искам да съм пеперуда!
    Последно редактирано от pifiella : 03-30-2013 на 17:01
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Я учи квот си искаш !
    Туй , баща ти иска да те вкара в медицинския, защото там ще имаш сигурно бъдеще
    Ако те уволнят от една клиника , веднага те търсят на друго място като доктор
    Но веднага ти казвам, без желание - не става!

Не те нападат ,но виж сега наистина са прави сядаш и решаваш да си хирург, то по същата логика аз ще говоря с нашите да съм учена..Актриса и хирург са две различни неща, но ти си избираш каква да станеш и другия път няма да е лошо, да хвърлиш едно око на правописа.Успех и другият път напиши по смислена тема т.е. изрази се както трябва и се реши какво ще правиш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Miss.Miranda.Kerr Виж мнението
    другия път няма да е лошо, да хвърлиш едно око на правописа... по смислена.. !.

Аман!
    Момичето направило две грешки и вече й давате конско!
    по смислена се пише с тире! ЕЙ така .. по-смислена ! :Д

Мега фен Аватара на tori
    Химия, биология и "краснопис" за доктор. За актриса - талант. И каквото и да избереш - БЕЛ, защото на задължителната матура няма само да те нападат и бъзикат, а ще отнемат точки. Иначе наистина се получава малко "нерде Ямбол, нерде Стамбул".

Мега фен Аватара на draid
    Сега ще ти дам мнение като човек от лекарска фамилия.
    1. Жена хирург в България е като научна фантастика малко, трудно стават нещата въпреки че законово имаш правото.
    2. Това е много далеч от специалност за жена.
    3. Това е специалност която е изключително тежка от към психическо натоварване.
    4. Страшно много учене трябва и не само това, ами и желание и сърце.

За актриса пък трябва да имаш заложби. Лично мое мнение е ако се насочваш към медицината, то определено си мисли за други специалности, а не за хирургия.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от RebecKa_ Виж мнението
    не коментирвай

Кой клас си?Съмнява ме да си 10...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Две коренно различни неща си избрала.
    Просто къде е едното, къде е другото? Иначе да си хирург е трудна работа - супер голямо психическо натоварване, просто се съмнявам да издържиш, нищо лично. Още повече, че поемаш и голяма отговорност - там има един живот, за който трябва да се бориш - способна ли си?

Актьорството пък - и то трябва да ти идва отвътре. Трябва да умееш да си поставиш различни маски и да ги изиграеш така, че все едно не са маски. Можеш ли?
    И как, за Бога, сядате просто така и решаваш каква ще станеш? То това не е нещо, което хоп - това искам, хоп и да стане.

Мега фен Аватара на draid
    Аз ви казах къде се крие най-големият проблем в случая с хирургията и това е пола.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^тъй, тъй.

Голям фен Аватара на nevermind...
    Няма абсолютно, ама абсолютно никакав шанс да си 10 клас. Ако наистина си 10 клас, то това говори много лошо за теб. Разсъждаваш като някоя петокласничка. Както казаха по-горе няма нищо сходно между 2те професии и няма начин някой адекватен, трезвомислещ човек да трябва да прави избор между тези професии. Първо порасни и след това мисли с каква професия искаш да се занимаваш.

Явно са гледали "Анатомията на Грей", докато са взимали решението хирург/актриса.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

radityly
    Guest
    Аз може да съм само на 12 но вече се занимавам с продажба на бижута с мпите ндп. Тазигодина пак щв продаваме. Тези които са от стара загора могат да дойдат ако не мивярват. Адреса е кръстоеищвто на Отец Паисий и Братя Жекови от 15:00 до19:00,19:30 часа. Продаваме ръчноизработени БИЖУТА. Вижте какво написа дядо ми за мен в блога си:
    http://pitagorid.blog.bg/hobi/2012/0...vnuchka.979209

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си