- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имали ли сте
странното чувство, за предстоящо добро? Тоест да предчувствате, че нещо невероятно ще ви се случи скоро и усетът да се увеличава с всеки изминал ден? И ако да, в крайна сметка какво стана?![]()
Да. Нищо не е ставало..Просто съм се чувствала добре от факта, че си мисля, че ще ми се случат хубави неща. И когато не се е случвало точно това, което съм искала, не съм се разочаровала и не съм спирала да го вярвам.. дори напротив.. знам, че един ден това, което искам, ще се случи.. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, но винаги имам предчувствие за лошото.
Напоследък предчувствам кой ще умре в близко време. Утре погребват точно жената, за която си мислих преди седмица, а това ми се случва за трети път...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е то тва си е защитна реакция, предпазител е попринцип и е у всеки човек, но понякога е по-развито............ ама за твааа якото......
по-скоро обратното и то много често
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
случвало ми се е, както и за лошо, но не съм забелязал да се случва![]()
Не, обикновено яките неща, които ми се случват, са напълно неочаквани за мен и ми идват като гръм от ясно небе.
Последно редактирано от Naive : 04-01-2013 на 11:12
Доста често.
Обикновено преди това съм ги сънувал преди месец-два наи много и ми идват като Deja-vu