.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Много те обичам, Бабо!!!!!

Моята мила Баба!!!!
    Баба си отиде от този свят преди около 4 месеца.
    Още не мога да го повярвам.
    Струва ми се сън, лош кошмар, от който се опитвам да се събудя, но не мога. Защо стана точно сега ,се питам постоянно. Толкова важни неща ми предстояха и предстоят. Мина първият ми рожден ден, първата Коледа, първата Нова Година, без баба. Едни от най-хубавите празници, а теб бабо те нямаше. На 29 декември пазарувахме за поменът, който беше на следващия ден, чувах как хората ни пожелават весело изкарване, весело посрещане на Новата Година, а на мен ми се плачеше .Исках да викам, да викам много силно от болка. Но тази болка е душевна, нея можеш да излекуваш само ти, Бабче! Предстои ми бал, изпити, матури, а теб те няма. Питам се кой ще ми вдъхва сега кураж, че ще успея. Ти ми даваше сили, само ти вярваше в мен! Първата ми думичка е била „Бабо”. Спомням си, когато бях малка, колко стихчета научихме заедно.Хранеше ме, правеше ми вкусни попарки, показа ми как да държа лъжичката си. Научи ме на азбуката, да пиша, да чета , да смятам. В дългите дни, когато мама беше на работа и се трудеше, ти Бабо беше с мен. Мъката ми е голяма!! Прибирайки се от училище, все още се надявам да си у дома. Отключвайки вратата се провиквам : -Бабооо, аз съм!
    Чакам отговор, но за жалост няма такъв. Колко ми липсваш , Бабо!!Последното нещо, което ти ми каза, беше : -„Лека нощ. „
    Дори сега, пишейки това, аз не мога да го осъзная....питам се „Луда ли съм, да пиша за теб в минало време” . Знам, знам, че всичко е истина, реално е , но имам надежда ,че сутринта ще отворя стаята ти и ще те видя. Обещавам, ако си там на сутринта, ще те прегърна много силно, ще те нацелувам и няма да те пусна!! Обичам те, винаги ще си в моето сърце, ти си заела най-голямото място в него! Почивай в мир!!

Моите съболезнования

that's how we do nigga
    Guest
    Моите съболезнования също.

Пази само хубавите спомени за нея,лека и пръс на жената

Ще ги пазя, за жалост след смъртта само спомените остават.....

Разбирам те напълно, през същото съм минала с разликата, че вече мина година и половина оттогава. Все още ми е трудно да живея с тази мисъл, макар да не си давам вид, че го приемам така. И на мен също ми предстоят матури, балове, изпити и като знам как щеше да е, ако нещата не стояха по този начин, се чувствам много гадно. С времето болката отшумява, но спомените остават. Горе главата, жената би искала да си силна и да продължиш напред!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Всеки това ми казва, че с времето болката отшумявала.Но като че ли, аз още не мога да го повярвам.Прекалено е прясно и ми е много болно. Ще направя всичко по силите си за да успея. Успех на предстоящите ти изпити и матури!

бъди силна

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Моите съболезнования.

Аз загубих баба си преди месец и половина, и знам какво ти е, но е нужно да приемеш факта, че всички живеем и умираме. Но тия, които са ни "напуснали" ни гледат отгоре и ни помагат. И в никакъв случай не биха искали да ни видят тъжни - ти искаш ли да те види такава безсилна, тъжна, безразлична?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Моите съболезнования и съжалявам за загубата ти, просто такъв е живота, никой не би искал да си тъжна, най-вече тя, не я разочаровай, бъди силна.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Моите съболезнования,почти щях да се разплача,докато четях темата ти.Аз загубих своята баба преди година и половина,но все още не мога да го проумея,все още споменът ми за нея е като вчера.. Колкото и години да минат,винаги ще се чувствам по този начин.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ооо, стига с тази драма.
    Всички сме минали през това.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Съжалявам за загубата ти но бъди силна баба ти би искала да продължиш напред .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Насълзиха ми се очите.
    Съжалявам за загубата ти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ще се разплача ;'( Моите съболезнования. Знам какво ти е, защото и аз загубих дядо си ноември месец. Бъди силна и пази хубавите спомени в сърцето си, защото тя винаги ще бъде там и ще те пази.

И аз загубих своята баба преди 9 месеца ... Чувството е ужасно, да чакаш някой, който знаеш, че никога повече няма да се върне. Никога няма да забравя деня, в който мама и баба се прибраха от болницата. Баба имаше рак, не и оставаше повече много. Не мога да опиша какво е да знаеш, че ще загубиш някой, че ще се събудиш утре и той ще е мъртъв . Минаваха дните и усещах как си отива ;((( И дойде деня, в който видях най-силния човек, когото познавам в ковчег. Знаете ли ? В такива дни никой не може да помогне ! Времето минава и сякаш свикваш с липсата ...
    Щастлива съм, че успях да и се извиня за всичко , казах и че я обичам и вярвам, че сега ме гледа отгоре и ми помага !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ооо, стига с тази драма.
    Всички сме минали през това.
    Браво на мъжкото момиче. Да ти ръкопляскаме?

Съжалявам за загубата ти, наистина е много тъжно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Сериозно ще се разплача. Моите съболезнования, бъди силна и помни, че тя винаги ще е с теб

LuDa_FukLa_rLzZz
    Guest
    Моите съболезнования

Моите съболезнования. Насълзиха ми се очите докато четях темата ти. Аз също знам какво е да загубиш близък човек. Преди 2 години загубих баща си. Трябва да бъдеш силна!

Мега фен Аватара на draid
    Живота продължава. Често пъти човек е принуден да се сблъска с неща с които не е очаквал или е знаел че предстоят, но просто е отказвал да приеме. Всички тези малки или големи препятствия и страдания ни изграждат и оформят като това което сме.

Моите съболезнования и горе главата.

Моите съболезнования

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Petrova_Bella Виж мнението
    Мина първият ми рожден ден, първата Коледа, първата Нова Година, без баба.
    Тези моменти са най-гадни.. Знам много добре за какво говориш и как се чувстваш..

Моите съболезнования..

Но знай, че тя винаги е с теб..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Загубих баба си и дядо си в рамките на 2 години... И двамата рака ги уби. Тогава бях малка, минаха около 6-7 години оттогава, и като че ли чак сега усещам липсата им. И се сещам за моментите, сещам се как дядо не искаше да го виждаме болен, за да го запомним с добро, пазя писмото, което ми прати по мама 2 седмици, преди да почине. Помня и как баба ходеше с черни дрехи дори година след като той почина, помня как беше на леглото, слаба, но пак с усмивка...
    Помня и как ги сънувах двамата, в една разкошна година, и си вземахме довиждане.

Всички сме губили някой специален за нас, смъртта е част от живота. Не трябва да мислим с лошо, трябва да се радваме, че сега са на едно спокойно място, без болести и без лоши чувства, усмихват се и те наблюдават. Усмихни й се и ти, покажи й, че си добре и че няма за какво да се тревожи.
    А ако е рекъл Бог, един ден отново ще сте заедно. Просто повярвай

Да почива в мир баба ти. И всички близки, които са починали.
    Последно редактирано от Djenka : 04-20-2013 на 22:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си