.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Проблеми със стрийт фитнеса

Здравейте хора,
    значи аз съм момче на 14 години 56кг 1.70 см ръст. От 1-2 месеца започнах да се занимавам със стрийт фитнес. Изведнъж супер много ми се прииска да се науча да правя силово. Гледах някакви туториали в youtube обаче нещо не ми се получава да си обърна лактите... Набирам се до гърдите и от там ръцете не ми се мърдат ма като гледах клипчетата изглежда,че трябва да си обърна и двете ръце едновременно и после да се вдигна.. В нета пише,че трябва да правя поне 10 набирания до гърдите,за да мога да правя силово, аз ги мога даже мога и повече, но не ми се получава... ако някой може да помогне ще бъде много благодарен
    И сега вторият ми проблем: Тъй като много исках да се науча на силово се скъсах да те трнирам последната седмица и супер много ме заболяха предмишницата, сгъвката между нея и бицепса.. на следващия ден като отидох на лоста направих 5 набирания и пак ме заболяха... А и от оня ден като хвана нещо здраво с дясната ръка(тя ме боли, аз съм левичар) и бицепсът и трицепсът ме заболяват доста... Исках да питам как може по-бързо да ми се възстановят мусколите, защото съм близо до силовото и смятам, че ако спра да тренирам за повече време ще почна да си губя и силата
    Искрено ще съм ви благодарен ако го прочетете до край и ми помогнете!!

Пробвай да се изтласкаш повече с краката , прави го така и лека по лека ще свикнеш и по по-трудния начин, а за другото - трябва почивка! Щом тренираш само от 1,2 месеца не се сили веднага, защото нито ставите, нито сухожилията ти са се заздравили още.

Мега фен
    Ei go i toz iska vsichko da stava sus shtrakvane na prusti e ama ne moje
    pravi kofichki na ednata greda na usporedkata

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    възпалил си си сухожилията, в китка също имаш възпаления ....

силово набиране се прави със сила, ако не си разбрал по името ... не се иска никаква засилка, както го правят "яките" лостаЖии

съвет: с тая стриийт гимнастика няма да постигнеш кой знае кво, ее може би ще привлечеш някое момиче със акробатичните си умения, но до там ... физическия растеж иска постоянно увеличаване на съпротивлението, тоест трябва ти зала с тежести
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението

силово набиране се прави със сила, ако не си разбрал по името ... не се иска никаква засилка, както го правят "яките" лостаЖии

съвет: с тая стриийт гимнастика няма да постигнеш кой знае кво, ее може би ще привлечеш някое момиче със акробатичните си умения, но до там ... физическия растеж иска постоянно увеличаване на съпротивлението, тоест трябва ти зала с тежести
    gluposti az deto pravih po 20 chisti silovi v seriq vse edno sum bil mnogo silen
    ne e sila ami trenirovki

Цитирай Първоначално написано от Alexx77 Виж мнението
    Пробвай да се изтласкаш повече с краката , прави го така и лека по лека ще свикнеш и по по-трудния начин, а за другото - трябва почивка! Щом тренираш само от 1,2 месеца не се сили веднага, защото нито ставите, нито сухожилията ти са се заздравили още.
    Благодаря за съвета, ще го имам в предвид

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението

Ами относно силовото разбирам, че изисква сила, но в чистото силово има и техника и затова направих темата. Ако някой може да ми даде съвет как по-точно и може би с какви упражнения да усъвършенствам техниката, а относно китката и сгъвката само с почивка ли ще ми се възстановят?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ei go i toz iska vsichko da stava sus shtrakvane na prusti e ama ne moje
    pravi kofichki na ednata greda na usporedkata
    Честно да си призная аз доста тренирам, писах в тази тема, защото исках някой да ми помогне за техниката. По-важното всъщност ми беше болката в дясната ръка. И все пак благодаря за съвета

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    възпаленията се лекуват с мазила и релакс

силовото набиране е военна техника за катерене по сгради и огради и не се прави със засилка и люлеене ..

техниката е да се набереш, да прехвърлиш лактите отгоре и да се избуташ
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мхм ясно, ще си купя някакво мазило, а относно силовото, не знаех, че се използва за катерене по сгради, но все пак това не ми пречи да науча как да го правя след като ми мине ръката

Мега фен
    Ima si tehnika.. I to ne samo ednin vid
    ot nachalo probvai s otskok ot zemqta na po nisuk lost

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Ima si tehnika.. I to ne samo ednin vid
    ot nachalo probvai s otskok ot zemqta na po nisuk lost

Добре, ще пробвам!

Искам само да кажа, че се научих и на силово и ми мина китката, така че много благодаря на всички, които ме съветваха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си