.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!

Здравейте хора преди известно време се запознах с едно прекрасно момиче. Огромно впечатление ми направи и на външен вид и на характер, чувство за хумор, загриженост и тн. Но тя в момента си има приятел и доколкото разбирам е доста сериозно дори и да можех не бих се намесил в тяхната връзка защото момчето нищо не ми е направил и знам какво е да си на негово място. Та с съответното момиче се видяхме веднъж честно казано не мога да го нарека точно среща, но нещо такова пихме по нещо мисля, че не съм се издал, че искам от нея нещо повече от приятелство, но знам ли нали имат 6-то чувство. А аз искам нещо сериозно не като повечето момчета... Поканих я да се видим пак, но заради силния дъжд не стана работа. Та сега положението е такова 'Искам я много, но си има приятел не искам да се правя на идиот и да ги съпвам ' Ако някой може да ми даде съвет какво да правя като се видим и какво да правя изобщо ще бъда благодарен, побърквам се вече
    Последно редактирано от mimoko666 : 04-03-2013 на 22:24

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ти сам си отговаряш какво да направиш. Бъдете си приятели, но не им съсипвай връзката. По-добре премини напред.
    ^^^
    Бургас <3

Лесно е да се каже, но май яко съм се филмирал по нея...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Случвало ми се е, просто бъди разумен, никой не е казал, че е лесно. Предполагам, че ако излезете и започенеш да й правиш намеци ще се отдръпне от теб или ще си имаш проблеми с приятеля й. Затова е по-добре да си останете приятели, а ако смяташ, че не можеш така съвсем спокойно можеш да спреш контакта си с нея.
    ^^^
    Бургас <3

Мисля да не спирам контакт и да изчакам докато скъсат без да се меся...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от mimoko666 Виж мнението
    Мисля да не спирам контакт и да изчакам докато скъсат без да се меся...
    Това е вариант, да.
    Но никога не би могъл да знаеш дали изобщо някога ще скъсат.
    Другият вариант е да видиш и разбереш нещата от момичето относно това как върви между тях, дали проявява интерес към теб, но пък не е препоръчителен, защото все пак ще се наложи някаква намеса от твоя страна.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако си останете приятели, тя ще те приеме за наистина близък приятел и след време, когато(ако) скъсат със сегашния ѝ нямаш почти никакъв шанс за измъкване от френдзоната.
    Излезте още няколко пъти, виж как се развива връзката ѝ, как тя се държи с теб и т.н. Да покажеш на някого, че го харесваш не значи, че му се месиш във връзката! Тя, ако има хубава връзка ще те отреже, ако обаче започне да изпитва нещо към теб - това не е по твоя "вина". Писнало ми е да повтарям, че никой не може да се намеси/да развали чужда връзка, ако човека отсреща не поиска и не позволи да се случи това.

Мега фен
    Град
    <3
    Не я закачай.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Благодаря ви ! Ще чакам още някой да се изкаже, но доста ме притеснява тази френдзона

В смисъл доста хора са изгърмели там....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си