- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..правя го заради родителите НИ
Няма защо да се чувстваш длъжна за НИЩО заедно си с някой заради самия него,а не заради семейството му ти ходиш със него не със семейството му,щом той е в чужбина и не се виждате и ако не изпитваш никакви чувства знаеш какво следва.
Добре уважаваш твоето и негово семейство,но това не означава да ви се месят и дават посока на връзката ви ти си тази,която решава НЕ ТЕ.
Последно редактирано от Bomber : 04-02-2013 на 12:52
Земи им кажи на всичките тия АБЕ МАМАТА ВИ МРЪСНА ТВА Е МОЯ ЖИВОТ И НЯМА ДА ПРАВЯ СЕМЕЙСТВО С НЯКАКЪВ ЗАГУБЕНЯК САМО, ЗАЩОТО ВИЕ ТАКА ИСКАТЕ. И после се отцепи от тях, намери си нови приятели, намери ново момче, живота е пред тебе !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма да се даваш, ве! Да не те е страх! Животът е кратък.
Много лесно определяте хората,напротив не съм слаб характер,и никога не съм мълчала на някой.Няма и да го направя,просто това е нещото което не мога да си го разясня сама на себе си,защо се случва така и защо аз си гълтам езика и нямам смелостта да си призная.
Благодаря Ви,много ме надъхахте и нещата почват да се нареждат.)
Щом не минава по "тактичния" и "заобиколен" начин - давай директно
Дугият вариант е - върви се самозапали пред общината, тогава може би ще разберат ^^
Най-близкия до мен отговор. Никой няма право да ми се меси във връзката, социалния живот и т.н. най-малко да ми прави планове за бъдещето, деца, работа, семейство. Родителите му си те купуват направо, ти си мълчиш, твоя си вее дупарата у чужбина, пък като се прибере си има женица тук, която си го чака (щото мама и тате са му я обещали и са я купили). Виждаш ми се слабохарактерна, лесна и незнаеща какво иска.
Нито ще им тропаш с крак, нито ще им се обясняваш, нито им дължиш каквото и да било уважение/респект и т.н. Спираш да им дигаш телефона на тях, на дечкото казваш че не искаш да имаш нищо общо с него и точка.
Ама се съмнявам че нещата са такива. По-скоро те е срам да си признаеш, че всичко това ти чеше егото, чувстваш се специална, ама искаш да си запазиш честа, щото виждаш че любовта при вас е на заден план. Ами няма как.
И както казва съфорумката - Искаш да си с него или не? - няма нищо трудно, нищо за овъртане, нищо за мислене.