.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля за съветии... помагайте..

Накратко да ви припомня за какво става въпрос от предишната тема..

Цитирай Първоначално написано от betp Виж мнението
    Здравейте, искам да попитам тук..

Преди доста години се запознах с едно момиче почнах да я зарибявам.. но тогава си имаше приятел, като скъсаха нещата се задълбочиха между нас.. ясно се виждаше че ме харесва и аз нея.. излизахме , но май заради една тъпа грешка нещата се провалиха.. после каквито и опити да правя не се получи.. После тя тръгна с друго момче.. и аз я игнорирах не бяхме се чували почти 2 години , преди няколко дена пратих покана в фейсбук за приятелство.. и тя прие. Сега се чудя да започна ли да и пиша отново , защото все още мисля че имам някакви слабости към нея.. И Ако започна пак да и пиша как ще е най-добре да правя...

Та писах и няколко пъти , не сме си писали по цели нощи ами по 30 минути.. Но предполагам че е нещо нормално тъй като сме имали нещо, а са минали 3 години отгоре.. Така според държанието и не мога да усетя същност какво прави, ту пише добре, ту студенично. Но аз гледам да не и пиша всеки ден нон стоп.. държа се по дистанцирано..

Обаче снощи бяхме на дискотека, и тя беше там. Докато минаваше ми подаде ръка, вика как си а-у, и аз я питах.. вика малко прекалих с пиенето и ми се усмихва, обаче аз още и държа ръката и тя няма против.. и като си тръгваше , аз и целунах ръката и тя сякаш точно това искаше да направи.. хаха Повече не я видях да я заговоря , но както и да е.. После като се прибрах гледам седи в фейсбука и аз и пиша и тя вика че е още в бара.. след което аз си легнах, а тя ми е писала като се е прибрала че си е вкъщи в леглото вече.. като станах и писах , чатихме си малко , държеше се много добре..

Та да си дойдем на думата , същността на темата за какво става въпрос. След 2 седмици тя има рожден ден.. Аз в главата си имам някви мисли , и ви питам дали ще е добре да направя това нещо което трябваше да направя преди 2 години , може би нямаше да я изпусна тогава.. На рд и ден да и изпратя един букет цветя.. Не мога да и дам лично, но мога да изпратя с куриер до училището и през деня.. Дали би се зарадвала? Дали това мъничко би помогнало да и се промени държанието към мен към по-добро? Ако да какви цветя ще са най-добре, и в никакъв случай на картичката не бих искал да се обеснявам в любов, ами искам да покажа че тя е специална.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Та да си дойдем на думата....фейсбука е*а майката на отношенията между хората...иначе...хубаво е да и пратиш цветя с една картичка и едно мило пожелание...в момента трябва да й спечелиш доверието отново...а не да и се обясняваш в любов...

Супер идея! Да и пратиш букета ей..!!! И да пишеш нещо мило от рода на "За най-специалната дама" или пък "За едно красиво момиче, за едно добро сърце, за едни очи, които така и не можах да забравя" Или каквото там си решиш,но да е миличко

Именно четеш ми мислите, точно това искам ,да и спечеля доверието отново.

Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    Та да си дойдем на думата....фейсбука е*а майката на отношенията между хората...иначе...хубаво е да и пратиш цветя с една картичка и едно мило пожелание...в момента трябва да й спечелиш доверието отново...а не да и се обясняваш в любов...
    насоки за букета, какви цветя да са ? за пожеланието?

очаквам още мнения по въпроса, няма ли кой да се изкаже? Никой ли не е бил в подобна ситуация?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не бъди убитак, подари ѝ букета лично
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По принцип бих предпочела да ми подарят цветята лично. Та, дори тази година на рождения си ден, момчето си дойде до пред училището ми и аз супер много се зарадвах - първо от факта, че ме изненада, второ, че ми донесе от любимите ми цветя, трето, че беше супер усмихнат и буквално си ми оправи настроението за пет дена напред, сигурно. И после цял ден си беше с мен, де, и много, много яко ми беше. Та, това ти препоръчвам. Но реално , ако нямаш възможност - идеята си е добра, пак ще си я зарадваш. Гадното, може би, ще бъде това, че няма да видиш изражението й, реакцията й и така нататък.

На този етап , това което се е случвало не мисля че ми позволява да и подаря букета, незнам как ще възприеме изведнъж като ме види. Като че ли повече ще се зарадва като е от куриер..

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    По принцип бих предпочела да ми подарят цветята лично. Та, дори тази година на рождения си ден, момчето си дойде до пред училището ми и аз супер много се зарадвах - първо от факта, че ме изненада, второ, че ми донесе от любимите ми цветя, трето, че беше супер усмихнат и буквално си ми оправи настроението за пет дена напред, сигурно. И после цял ден си беше с мен, де, и много, много яко ми беше. Та, това ти препоръчвам. Но реално , ако нямаш възможност - идеята си е добра, пак ще си я зарадваш. Гадното, може би, ще бъде това, че няма да видиш изражението й, реакцията й и така нататък.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от betp Виж мнението
    Именно четеш ми мислите, точно това искам ,да и спечеля доверието отново.

насоки за букета, какви цветя да са ? за пожеланието?
    Смесен - бели и червени рози. Пожеланието си го напиши, както ти дойде отвътре, да не звучи лигаво и мазно само.

Мега фен Аватара на 102
    Кво пожелание... самия факт, че си там пред нея с 1000 рози е повече от всякви пожелания.

голяма изненада.. неска през деня тя ми писа, писахме си , добре се държеше.. и вечерта отново ми писа тя и си чатихме около 3-4 часа нон стоп.. доста забавно ни беше.. или поне на мен ми беше.. мисля че ако си попишем 1-2 пъти още така ще имам смелостта да и подаря лично букета.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    абе ще чакаш смелост да ти дойде...направо колкото се може по скоро и го подари..

Голям фен Аватара на Ospi
    Слушай кво, цветята за рожден ден... хайде, добра идея е. Не е като да и ги даваш без повод. Но!!!!!!!!!!!!! Даваш ги лично! Тва с куриера знаеш ли кво значи? Че те е срам и нямаш увереността да и ги дадеш лице в лице. И то е така, нали чета постовете ти. Я се хващай и я изкарвай навънка да излезете, гледай как чатите с кеф. Просто излизаш вънка и с пълна увереност както докато си бил пиян (да не посмееш да пиеш преди да излизате) и си прекарвате супер. Цветята ще я зарадват, ама без обяснявания в любов като някой поет от 18ти век, ами просто бъди готиния пич.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си