.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 143
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    здравейте , мисля да участвам, но искам да попитам каква е разликата м/у ОСНОВНА СТИПЕНДИЯ и ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СТИПЕНДИЯ и... още нещо интервюто след "1 ви кръг" ли е, смис. кога е ?!
    ВАЖНО!!! Стипендията за изключителни умения е ниво над основната стипендия, за да бъде разгледана кандидатурата ти за изключителни умения е необходимо първо да бъдеш допуснат за участие на втори кръг в основния конкурс. Проверката и оценката на проектите определя за кой вид стипендия ще продължиш състезанието на втори кръг - интервю. Така кандидатите с одобрени проекти ще бъдат допуснати до лично интервю - защита на проекта, а кандидатите с неодобрени проекти ще бъдат включени в конкурса за основна стипендия. Ако кандидатурата ти за основна стипендия не бъде допусната за втори кръг, прекратяваш участието си в конкурса, независимо от това, че кандидатстваш и за СИУ.
    • Проектът трябва да е изработен специално за конкурса "1000 стипендии". Не се допуска представянето на вече спечелил или номиниран материал в наши или други конкурси.
    • Не се допуска съавторство.

Ако си допусната до втори кръг, ще ти се обадят септември-октомври, за да уточните дата и час за интервюто.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    С кой предмет смятате да кандидатствате?Литература
    Избрахте ли си тема за есе? Ако не е в новините, не се е случило
    За обикновената или изключителната стипендия мислите да се борите? Обикновена
    Сами ли ще се пробвате или в екип с учител? Сам
    Ако е за изключителна: Разработихте ли вече авторски проект?
    Някой участвал ли е предишна учебна година? Аз съм за първи път

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    На всяка втора дума ме апострофираше и усмиваше.
    А тя - да, то журналистиката само тебе чака.
    И правилно...

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    И правилно...
    Щом казваш.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    И правилно...
    Много се кефя при ей такива изказвания. Лаконични и загадъчни, търсещи внимание, просто дълбоко жадуващи за въпроса "Защо"?
    Та, защо?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Охх, еми мързи ме да болдвам разни неща, ама си се усми(х)вам едно приятно. Whatever. Извади ми учите, така де, очите.

anonymous895156
    Guest
    Ее, голяма работа, че е написала "усмиваше"

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от angel_girl9 Виж мнението
    Здравейте!
    Вече започна кампанията "1000 стипендии" за учебната 2013-2014.
    С кой предмет смятате да кандидатствате? - математика
    Избрахте ли си тема за есе? - С какво помага и с какво вреди моят предмет на интерес?
    За обикновената или изключителната стипендия мислите да се борите? - обикновена
    Сами ли ще се пробвате или в екип с учител? - сама
    Някой участвал ли е предишна учебна година? - тази година ще е за първи път, дано да имам успех
    www.1000stipendii.org
    Имам малко глупав въпрос, но все пак да попитам - във формуляра пише, че ако няма препоръка от учител, трябва да се оставят данните на двама учители за връзка. Задължително ли е или може само един?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Град
    Шоколадовия град
    Задължително е.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Задължително е.
    A задължително ли е и двата учителя да ти преподават по избрания предмет ?
    Пр;. единият да е по предмета, който си избрала , а др. по някой др. предмет ?

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    A задължително ли е и двата учителя да ти преподават по избрания предмет ?
    Пр;. единият да е по предмета, който си избрала , а др. по някой др. предмет ?
    Може да са всякакви,но е по-добре поне единият да ти предава по сътветния предмет.
    Другият може да е класният ти.

А документите с какъв химикал трябва да се попълват?

Може да са всякакви,но е по-добре поне единият да ти предава по сътветния предмет.
    Другият може да е класният ти.
    аха.. ясно, намерих си учители, но сега видях в Приложение 1 , че учителят трябва да пише ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПИСМО ЗА КАНДИДАТСТВАЩИЯ УЧЕНИК ... а в моите планове бяха една учителка и учителката, с която ще участвам.... та въпроса ми е може ли да напише само една препоръка от този учител ? мерси... съжалявам, че питам за ПОРЕДЕН път , но ще участвам за първа година

Град
    Шоколадовия град
    Не знам,никога не съм участвала в екип.
    Но като си с учител(екипно) не ти трябват други препоръки и учители.Само с тоя си действаш,поне преди беше така,за сега не знам.

anonymous708973
    Guest
    Докога е срокът за подаване на есетата?

Мисля, че до 15-ти е срока за всичко.

Искам да Ви питам за първи път ще участвам и дали в есето всички примери трябва да са от предмета, с който участваш

И още един въпрос задължително ли е да има препоръки от учители

Есето трябва да бъде насочено към предметната област, в която кандидатстваш.
    Задължително е. Можеш да оставиш и телефон на учител, за да се свържат те с него и да разговарят за теб. Трябват ти две препоръки.

Как сте си написали автобиографията, тя най-много ме озадачава

И аз за пръв път ще участвам. Интересува ме дали препоръката от учител задължително трябва да е на човек, който ти преподава в момента. Освен това, ако нямам писмена препоръка проблем ли е? Защото мисля да напиша данните на двама души...

Аз написах моята съвсем по начина, по който те ти предлагат. Така да се каже "попълних я"...Ако по-скоро те интересува графата за интереси, просто пишеш в отделни абзаци за постиженията си, но гледай да сложиш на първо място съответните в тази област, с която кандидатстваш...Между другото с кой предмет си?

С МАТЕМАТИКА

*** опс, извинявам се за големите букви

Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    С МАТЕМАТИКА
    успех тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си