.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 143
    а ти кой предмет си избрал/а ?

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Маалко се притеснявам, че няма какво да напиша в биографията. Някакви идеи?

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

имам въпрос за автобиографията и по-точно за олимпиадите, до сега съм участвала почти всяка година но само в общински кръг, а в мон няма дати за тях... Някакви идеи от къде мога да намеря датите?

Wink

Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    имам въпрос за автобиографията и по-точно за олимпиадите, до сега съм участвала почти всяка година но само в общински кръг, а в мон няма дати за тях... Някакви идеи от къде мога да намеря датите?
    Aз писах само годините
    Но защо под таблицата свързана с олимпиади пише само от 2006-2010 ,така много кофти ми става ,защото силните ми олимпиада са от 2010-2013 :@ ? + това вие какво писахте за "документ издаден от... " аз нямам такива документи
    Последно редактирано от *diamond* : 04-07-2013 на 10:57

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    Aз писах само годините
    Но защо под таблицата свързана с олимпиади пише само от 2006-2010 ,така много кофти ми става ,защото силните ми олимпиада са от 2010-2013 :@ ? + това вие какво писахте за "документ издаден от... " аз нямам такива документи
    по принцип олимпиадите трябва да са от последните 3 години, не знам защо ти пише това
    Иначе по тази логика не трябва да пиша нищо, защото в 4 клас нямаше олимпиади по история
    Е, то пише, че само ако има такъв сертификат... Иначе за олимпиадите /общинските и областните/ кръгове няма подобни документи.

Цитирай Първоначално написано от NJ Виж мнението
    а ти кой предмет си избрал/а ?
    география

Мега фен Аватара на ameli
    А тея олимпиади и състезания само за определената тема ли са или като цяло всички участия?

^
    Само за предмета, с който участваш.

Някой да каже как е пратил/ще праща копието с оценките. Има ли нещо повече от това само да се копират??

Оценките от първия срок дали имат голяма тежест в избора и да пратим копие от бележника ли трябва и кога да ги пратим смисал с другите докоменти ли?

И как да заявим, за коя стипендия т.е. основна или изключителна, ще се борим?

Цитирай Първоначално написано от dian777 Виж мнението
    И как да заявим, за коя стипендия т.е. основна или изключителна, ще се борим?
    Влез в сайта им: http://www.1000stipendii.org/page/3 , изтегли си файловете, които ти трябват, попълваш.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Трябва просто да преснимате бележника си на страницата със срочните оценки и изпращате копието с другите документи. Дали ще кандидатстваш за основна или изключителна стипендия се попълва във формуляра.
    Аз миналата година кандидатствах и взех основна стипендия, ако имате въпроси ще отговоря с удоволствие .
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

^ какъв ти беше успеха и колко ти беше дълга свободната биография :д

Успеха ми, ако не се лъжа беше 5.86 Иначе в биографията не съм писал кой знае колко - споменах за Евроклуба, в който участвам в училище ; няколко пиеси, в които съм играл и една археологическа експедиция, на която бях миналото лято. Каквито и извънкласни дейности имаш е хубаво да ги споменеш - правят добро впечатление. Разкажи и за интересите си (любими книги, науките, които те влекат...)
    Последно редактирано от UnkNoWn12 : 04-08-2013 на 14:21
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

^
    С какъв предмет кандидатства?

Езикознание

давам направо: госпожата, който ми преподава по предмета , с който участвам НЕ ми написа препоръка , каза ми да и напиша номера, но имам написани една характеристика от класния и препоръка от друг учител. Искам да ги напиша и 3 ,но там има само за 2.....Какво да правя ?! Днес разпечатвам документите

^1 препоръка трябва само.

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    ^1 препоръка трябва само.
    Нее, от двама,
    но аз имам 2 написани , a от учителката по предмета нямам написана :S
    смис. въпроса ми е къде да ги вмъкна

Diamond, препоръките са препоръчителни, но не задължителни. В краен случай можеш просто да напишеш телефонния номер на учителя по твоя предмет. Целта на препоръката е някой "на ти" с предмета да изкаже мнение за теб. Ако ще кандидатстваш с физика, например, е добре това да бъде учителя ти по физика. Ако той не може да ти напише препоръка - те после ще го потърсят по телефона. Ако класния ти предава по философия да речем, той би могъл да каже що за ученик си, но не и да сподели за знанията ти относно физиката. Но след като имаш препоръки - изпрати ги и тях заедно с номера - не губиш нищо.

^така си е благодаря но преди малко разпечатaх документите и написах от класната препоръка и от още един учител , но не по предмета, защото пишеше "по предмета, но не е задължително" сметнах така, защото техните препоръки са много по-стойности и добри, а тази госпожа по предмета .... нищо не направи ! Айде както и да е утре ги пращам Стискайте палци и успех на всички

Автобиографията като разказ/обръщение ли го писахте, или просто суха информация под формата на отделни факти?

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Автобиографията като разказ/обръщение ли го писахте, или просто суха информация под формата на отделни факти?
    Както ти си решиш...
    според мен зависи от това какво искаш да кажеш ...
    Последно редактирано от *diamond* : 04-09-2013 на 17:45

Понеже аз имам портфолио - диска имам ли гаранция, че някой няма да ми го гепи докато стигне до там :д имам предвид, че на бг пощи доста писма претършуват иии с куриер ли трябва да е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си