- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2013-2014
^ и аз се чудя по куриер или по пощата да пращам утре, вие как ще направите?
Аз миналата година ги пратих по пощата като препоръчано писмо - и този път така ще направя.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Задължително ли е да е препоръчано писмо?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ами с препоръчано е по-сигурно. Плащаш някакви стотинки повече, но си убеден, че писмото ти ще стигне, където трябва.![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Аз за първи път влязох в поща и бях доста неориентиран какво трябва да правя. И накрая си го пуснах по стандартния начин или там както се казва - всичко е наред и днес 1000 стипендии ми пратиха и-мейл, че са пристигнали документите.
^ и аз това си го мислех как досега не съм пращала хартиено писмо сама :ДД
ако го пусна утре брои ли се? и задължителни ли са тия препоръки от даскали като искам да участвам самостоятелно?
мисля, че се брои, защото пише, че пощенското клеймо важи като дата
аз моите документи ги пуснах в четвъртък, но още не съм получила отговор, че са пристигнали... иначе късмет на всички
И на мен не са ми пратили писмо, че са пристигнали.
На теб веднага ли ти пратиха или няколко дни след това?
И от мен успех!
и на мен не са ми пратили отговор дали са пристигнали, но при мен няма място за притеснения, защото ги пратих с куриераaa.. до колко дни трябва са ти пратят писмо дали са пристигнали иначе ?
![]()
![]()
Моето е с обратна разписка, пратих го в петък. Забравих да попитам кога се очаква да пристигне, но надявам се да не се е изгубило.
Аз пък кандидатствах с изобразителни и виуални изкуства, а темата е "С какво помага и с какво вреди моят предмет на интерес?". За основна стипендия и съм самостоятелно, никога досега не съм участвала. Събота пратих формуляра, автобиографията си, една препоръка от учител, 7 рисунки, есето и копието от ученическата си книжка. И сега очаквам някакво чудо, за да мина първия кръг. Късмет на всички!
юхууу, най-после получих потвърждение, че документите ми са пристигнали
Аз получих само обратната разписка, не са ми писали нищо![]()
Още не съм получила нито разписка, нито имейл ;//
ами явно получават доста писма и по-бавно върви, на мен пи пише, че съм 15738 номер
П.С. Аз ги го пратих в четвъртък с препоръчано писмо
И аз получих писмо за кандидатурата.
Пристигна няколко дни след обратната разписка.
Успех!
Има ли още някой, който все още не е получил имейл? ;////
Аз не съм получил все ощеНо сега виждам, че миналата година съм получил имейла за потвърждение на 8 май, а крайният срок беше около 20 април, така че има време
![]()
И аз не съм получила, а изпратих документите си на 13 април. Надявам се, че скоро ще ми пратят имейл, защото само се притеснявам, че не съм попълнила нещо както трябва.
Има ли някой, на когото още не са му пратили имейл![]()
И на мен не са. :/
Остана още малко до 19-ти юли.
Нямам търпение, макар че кандидатставм за изключителна стипендия и ще трябва още доста да почакам.
Успех на всички и да се похвалите!
Успех на всички и от меннямам търпение да дойде 19-ти