- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 1000 стипендии 2013-2014
И аз не преминах... :/
Успех на останалите!
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Поздрави на всички. Не знам кой колко се е старал за това да успее в конкурса. За тези, които не минават(вкл. и аз) винаги ще има и друг път.
Здравейте! Кандидатствах с биология за 1 година. Есето ми е на тема "Вяра и/или наука". За мое щастие преминах първи кръг и ме очаква интервю. Знам, че има повече от месец, но ми е интересно да знам какви въпроси горе/долу задават. Някой, който е кандидатствал предишни години с биология да помага.![]()
anvara - назад в темата пише за интервюто. Да попитам кога ще започнат да се свързват с нас да се насрочи интервю.
Ще се обаждат на 26 август.
На мен ми казах да изчакам до втори (днес) за окончателното класиране.. а към колко часа ще излезе, някой знае ли?
Аз ги попитах по e-mail.
Казаха към края на работния си ден.
Тоест най-вероятно към 18-19 часа ще ги качат.
Успех на всички останали днес !!!Бих искала да попитам има ли някой с икономика и какви примерни въпроси биха/са задавали в тази област ? Благодаря предварително !
))
Излязоха!
Класирана съм за изключителна стипендия!
Надявам се всички да се представим добре на интервюто!
Успех!
Много се вълнувам![]()
Честито на всички класирали се и "новокласирали" се(включително и аз). Пожелавам на всички да се представим перфектно на интервюто!![]()
И аз минавам. ^^
Вие с какъв предмет минахте? :д
По какъв ред започват да се обаждат? По азбучен ли, по предмети ли. Работата е там че от 5 до 11 септември няма да съм в България и се притеснявам ако ми звъннат тогава какво ще стане.
Интервюто може ли да стане по телефона?