.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Депресия

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Pepes Виж мнението
    Самоубий се ти .. Ебати пелмето сте из тея форуми често ...
    Значи си депресирана, но не си обмисляла самоубийство? Каква депресия е това... Развалила ти се е фигурата и тъпото ти его сега страда? О, каква трагедия! Какво сега, няма ги момчетата да те заглеждат, няма ги момичетата да те лъжат "колко хубаво ти стои тази блузка", няма ги вече гюбеците в чалготеките? Ебаси ужаса. Свършено е с живота ти.
    Ако имаше поне нещо наистина "свое", не просто образа ти в огледалото, може би изобщо нямаше да претърпяваш емоционален срив от 10 килца в повече. Но те разбирам, все пак когато не изпъкваш с други качества, тия 10 кила отгоре са ти като бич божи. Такива като теб само това могат да предложат, а когато го изгубят стават комплексирани кучки... запътила си се натам с пълна сила.

DoctorSatan666 не се познаваме но ще те светна за някои работи не ходя по чалготеките имам нещо свое да купища медали от състезания които съм ги спечелила с труд а не ходене по чалготеки и мятане на гюбеци... Така , че смисъла се губи щом не ме познаваш даже не можах да разбера как направи това тъпото мнение ... Все тая за мене кг са важни и заради самия спорт Надявам се вече да си наясно и да спреш с тъпите си коментари ....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pepes Виж мнението
    DoctorSatan666 не се познаваме но ще те светна за някои работи
    ама ти май не знаеш с кой с имаш работа................. светенето не помага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си