.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: Депресия

Hybrid View

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Абе може ли да сте такива хора?! Момичето преживява нещо и преминава през труден за нея период. Обръща се към хора, за да й кажат нещо смислено, дори и да не е съвет - позитивни думи. И все ще се намерят такива "разбирачи", които се мислят за прекалено добри за простолюдието, което се е принизило да си напише проблема си във форум. Като нямаш какво да кажеш, с което ще помогнеш, просто си ЗАДРЪЖ безсмислените ДВЕ думи за себе си. - до DoctorSatan666
    Не всеки, който е в депреси се самоубива! да не говорим за "трябва" - до zazka98
    До авторката: много съжалявам, че трябва да се сблъскваш с такива силни капацитети и разбирачи тук и предполагам навсякъде в обкръженито ти. Не е нужно да обясняваш нищо на никого тук и да се защитаваш срещу злобни нападки. Ясно е, че тези хора нямат представа през какво преминаваш или какво става в главата ти. Нямат и намерение да разберат. Аз силно се надявам, че това е фаза през която преминаваш. Първата съпка към борба срещу депресията е да говориш с някого. Много е важно, особено в случаи на изолация да намериш подкрепа в някой друг и да се социализираш. Така отново ще си върнеш радостта от това да си сред хора.
    Колкото до килограмите - абсолютно съм сигурна, че не става въпрос за наднормено тегло, сигурна съм, че дори не си "дебела" според представите на масата хора. Колкото по-скоро осъзнаеш, че килограмите (в нормалните/здравословни граници) не са определящ фактор за нищо в живота ти и приемеш, че ти си този човек и няма нужда да се променяш, толкова по-добре за теб!
    Последно редактирано от SorrowEyes : 04-03-2013 на 21:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си