Колко е лесно да реагираш първосигнално... Характерна реакция за невротипичен човек - при нападка се връща в черупката си от удобни авторитети и шаблонни думи - "Моите приятели това, моите приятели онова, аз не се засягам, ти си такъв... бла бла бла". Никой не заблуждаваш с тези глупости, освен може би самата себе си. Истината е че под всичките тези шаблони, си оставаш просто поредната, лигава мърша, дошла да оплаква "супер-проблематичния" си, тийнейджърски живот. Самоубий се... Никой не се интересува от емоционалните пръдни на някаква 15 годишна дрисла.... Е, освен тези, които са на същия акъл и резонират на същото...
ПП: Pepes, да не би от притеснение да си смени профилната снимка, хахаха...
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-12-2013 на 19:49
Ти си един голям кретен чесно освен дрисла пикла мърша нещо друго не знаеш ли ... Разкарай се просто ти си човека който трябва да се самоубие аз няма за какво да го правяТъп си примери се не ме засягаш с шибаното си изказване като не ме познаваш си спести мненията за какво да се самоубивам че съм първа на републиканското ли .. хаха смешник излез от сайтовете и постигни нещо мишкар не ме нареждай мене защото няма за какво просто ...
![]()
ПП: темата е отдавна депресията отдавна си мина сега се радвам на постижения в спорта и това е !