- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Българи
Постнете по три неща ( сгради, хора, градове, природа и др.. ) които ви карат да се гордеете, че сте българи.
Always wanna play but never wanna loose
ето това е нещото което ще напиша тук
който разбрал разбрал мен това нещо ме прави горд
ОДИН!!!
стига ми толкова.
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Гордея се с държавата ми!
Хехе, има още много ама много неща, с които можем да се гордеем, защото ние българите сме талантлив народ, колкото и да се опитват да ни казват, че не сме, че едва ли не сме по-низши.
Според мен този българин също е достоен да бъде сложен в тази тема.
Не мога само с 3 снимки.
Малко обяснения: смятам за повод за гордост това, че си имаме собствена азбука, разработена за да пасне на нашия език, а не сме взели някоя чужда наготово. Кирилицата е азбуката на българския език: езикът на който се изразяваме с най-голяма лекота, каквито и полиглоти да сме, езикът който ни отличава от другите и ни сближава помежду ни. Откакто я има кирилицата, е имало възможности българската просвета да процъфтява и се е случвало. Защото ние нямаме огромна армия и нямаме петролни залежи, но имаме мозъците си и единствено с тях можем да изпъкнем по някакъв начин пред света.
Други неща които ме карат да се гордея:
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...03943138_n.jpg
Този град има атмосфера, която не съм усещал в никой друг. Там се чувствам най-добре от всички места на света, там е пълно с хора които говорят на родния ми език, пишат на моята азбука, с български жени. Сянката на Витоша не може да се сравни с нищо, а дори и панелките ги гледам с умиление когато самолета ми се покаже от облачната покривка. В този град започнах да живея. И този град се намира в България, държавите които нямат София в тях не струват за мен.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...75755712_n.jpg
Когато виждам знамена навсякъде около себе си, се чувствам сигурен и у дома си. За разлика от местата където се развяват други знамена.
Също се гордея и с българските жени. Далеч съм от това да твърдя, че са най-красивите, те че са красиви красиви са, но има и други доста красиви нации откъм жени. Обаче българката е най-подходящата жена за българин най-вече поради баланса между женственост и сила на духа която носи в себе си.
Който не може с 3 да го направи с повече просто е хД
Always wanna play but never wanna loose
Кажете ми, че т'ва не е истина?![]()
София, Витоша, Народния, Васил Левски, шопска салата, шкембе чорба...
Песента е доста описателна. ;д