.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 158

Hybrid View

Супер фен Аватара на Dumb
    Изчетох всички страници...
    Не ми се ще да използвам думи като ограничено, невежо и недорасло, но само това ми идва.
    Силно религиозни християни с чиста вяра и единство между половете - отворете си очите. Нима си мислите, че един православен мъж не би бил жена си, не би искал от нея да готви и чисти и разбира се обратното - един мъж който изповядва "другата религия" не може да бъде мил нежен и да смята жената за равна. От това, което прочетох разбрах, че повечето от вас мислят турците, българомохамеданите (така наричаните помаци) само и единствено като за фанатици, акцентирате върху фанатизма, мислите че всеки втори е такъв. Нима във вашата вяра няма фанатици (каквато и да е тя)??
    Говоря почти в защита на исляма, семейството ми е българомохамеданско, живея в такъв район, но баща ми е християнин. Нося чисто християнско име, не съм кръстена, не ми е правен и мюсюлманския обичай, който напомня кръщене... т.е. не принадлежа на нито една религия. Според вашето мислене християнин за християнка и мюсюлманин за мюсюлманка е логично... аз къде трябва да съм? Да се ориентирам към някоя религия ли? Да избирам между християнксия си баща, който ме е оставил на произвола на съдбата или да избера религията на майка си, която дава всичките си сили за мен... Разбира те ли? Няма защо да избирам, няма защо и да отричам нещо. Хората са си хора, няма значение към коя религия принадлежат, раса или номер обувки! Уважавайте не религията, а ВЯРАТА на вас и другите

Цитирай Първоначално написано от Dumb Виж мнението
    Изчетох всички страници...
    Не ми се ще да използвам думи като ограничено, невежо и недорасло, но само това ми идва.
    Силно религиозни християни с чиста вяра и единство между половете - отворете си очите. Нима си мислите, че един православен мъж не би бил жена си, не би искал от нея да готви и чисти и разбира се обратното - един мъж който изповядва "другата религия" не може да бъде мил нежен и да смята жената за равна. От това, което прочетох разбрах, че повечето от вас мислят турците, българомохамеданите (така наричаните помаци) само и единствено като за фанатици, акцентирате върху фанатизма, мислите че всеки втори е такъв. Нима във вашата вяра няма фанатици (каквато и да е тя)??
    Говоря почти в защита на исляма, семейството ми е българомохамеданско, живея в такъв район, но баща ми е християнин. Нося чисто християнско име, не съм кръстена, не ми е правен и мюсюлманския обичай, който напомня кръщене... т.е. не принадлежа на нито една религия. Според вашето мислене християнин за християнка и мюсюлманин за мюсюлманка е логично... аз къде трябва да съм? Да се ориентирам към някоя религия ли? Да избирам между християнксия си баща, който ме е оставил на произвола на съдбата или да избера религията на майка си, която дава всичките си сили за мен... Разбира те ли? Няма защо да избирам, няма защо и да отричам нещо. Хората са си хора, няма значение към коя религия принадлежат, раса или номер обувки! Уважавайте не религията, а ВЯРАТА на вас и другите
    Здравей много ми хареса коментара ти и аз мисля като теб че не трябва да избираш половинката си според религията или националноста на човека .
    Защо трябва това да е проблем ако двамата се разбират и обичат защо трябва родителите да се бъркат а не просто да видя че тяхното дете е щастливо с дадения човек :}
    =)

Проблема в БГ е , че много хора без да познават и двете религии и по-специално исляма се изказват.
    Трябва да се знае и да се помни от всички немюсюлмани , че исляма е войнстваща религия, която оправдава унищожаването на другите религии и който и каквото друго да ви говори, това е лъжа, защото и това му е позволено от исляма.
    Ако не беше проведена смяна на имената на помаците и после връщането на турците в Турция, сега щяхме със сигурност да си имаме едно родно "Косово" в района на Родопите. Такъв процес е протекъл и в Гърция, но тях никой не ги обвинява в нищо. Никой и не смее да ги обвинява, защото ще го последва същата съдба.

Да пориш турско дупе няма нищо лошо, може да си на 100 % убеден , че турчетата нямат скруполи, когато шибат българки)
    бой, йебанье и чалга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си