Изчетох всички страници...
Не ми се ще да използвам думи като ограничено, невежо и недорасло, но само това ми идва.
Силно религиозни християни с чиста вяра и единство между половете - отворете си очите. Нима си мислите, че един православен мъж не би бил жена си, не би искал от нея да готви и чисти и разбира се обратното - един мъж който изповядва "другата религия" не може да бъде мил нежен и да смята жената за равна. От това, което прочетох разбрах, че повечето от вас мислят турците, българомохамеданите (така наричаните помаци) само и единствено като за фанатици, акцентирате върху фанатизма, мислите че всеки втори е такъв. Нима във вашата вяра няма фанатици (каквато и да е тя)??
Говоря почти в защита на исляма, семейството ми е българомохамеданско, живея в такъв район, но баща ми е християнин. Нося чисто християнско име, не съм кръстена, не ми е правен и мюсюлманския обичай, който напомня кръщене... т.е. не принадлежа на нито една религия. Според вашето мислене християнин за християнка и мюсюлманин за мюсюлманка е логично... аз къде трябва да съм? Да се ориентирам към някоя религия ли? Да избирам между християнксия си баща, който ме е оставил на произвола на съдбата или да избера религията на майка си, която дава всичките си сили за мен... Разбира те ли? Няма защо да избирам, няма защо и да отричам нещо. Хората са си хора, няма значение към коя религия принадлежат, раса или номер обувки! Уважавайте не религията, а ВЯРАТА на вас и другите