.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: фитнес

Hybrid View

От колко време ходиш на фитнес? Както написах в друга тема трябвало е ако нямаш никакъв спортен опит за начало да обикаляш на всички уреди в залата без да се пънеш с много кила. Поне 4-5-6 дни седмично е добре да ходиш. И чак след 2-3 седмици да правиш сплит. Нещо такова:
    Понеделник:Гърди и трицепс
    Вторник: Гръб и бицепс
    Сряда: Корем и рамо
    Четвъртък:Гърди и трицепс
    Петък: Гръб и Бицепс
    Събота:Крака и трапец
    Неделя: Почивка

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението
    От колко време ходиш на фитнес? Както написах в друга тема трябвало е ако нямаш никакъв спортен опит за начало да обикаляш на всички уреди в залата без да се пънеш с много кила. Поне 4-5-6 дни седмично е добре да ходиш. И чак след 2-3 седмици да правиш сплит. Нещо такова:
    Понеделник:Гърди и трицепс
    Вторник: Гръб и бицепс
    Сряда: Корем и рамо
    Четвъртък:Гърди и трицепс
    Петък: Гръб и Бицепс
    Събота:Крака и трапец
    Неделя: Почивка
    ей аз дето се занимавам с железа от 5 години не се наемам да тренирам 6 пъти в седмицата
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    ей аз дето се занимавам с железа от 5 години не се наемам да тренирам 6 пъти в седмицата
    Аз почнах по тая програма и имаше ефект за мен. После си намерих една друга, по-подходяща! Тази ми я препоръча фитнес инструктор не съм си я измислял сам! Абе най добре да влезе BBTeam и да прочете някоя и друга статия и сам да си намери подходящата програма!

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Didoroki Виж мнението
    Аз почнах по тая програма и имаше ефект за мен. После си намерих една друга, по-подходяща! Тази ми я препоръча фитнес инструктор не съм си я измислял сам! Абе най добре да влезе BBTeam и да прочете някоя и друга статия и сам да си намери подходящата програма!
    маса се качва с 3 дена в седмицата, малко упражнения, много серии, много железа!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си