Аз съм момче и имам приятелка със която сме заедно от 6 месеца, от който във тези 6 месеца, тя ме е лъгала доста, и през повечето пъти съм я хващал. Но сега ми е доста трудно след тези 6 месеца. До сега съм имал връзки във който съм се влюбвал 4 пъти. Исках да подчертая, че двамата сме НЕпълнолетни!
До сега никое друго момиче, не се е държало толкова мило, и грижовно със мен.
Никое друго момиче, не ми е казвало, че държи на мен истински , и че ме обича.
Никое друго момиче не е плакало за мен толкова колкото тя. Тя твърди, че ме обича но до сега не ми го е доказала.
Доста е грижовна и мила със мен, аз съм объркан по много причини от неина страна и още ми е гурзно и нервно за това което тя е правила.
Ще ви разкажа на кратко това което ме мъчи, а то е, че тя е спала и е имала повече интимни отношения отколкото аз, а впрочем със 6 мъже и е правила "леки" номерца, спала е със тях просто ейтака, само заради секса и заради кефа. Доста кофти!
Целия град е знае като тъпо, глупаво и "леко" момиче. И всички я обиждат й я наричат (ку**а)
А аз не съм сигурен че е такава!!
,
А аз не съм сигурен дали съм готов за нея, дали я желая. След като е преспала със толкова до сега.
Тя твърди, че е била глупава тогава, че е мислела по друг начин, че се е подвела от
по много причини, наи вече от приятелките си
Разделял съм се със нея два пъти (трайно), впрочем със много много голямо предупреждение, защото тя ме лъже постоянно. И я предупредих след втория път когато се събрахме, че ако ме излъже още един път, си заминава и то ще е завинаги. От както и простих последния път от тогава мисля, че не ме е лъгала.
Объркан съм, Митко Ст. Загора
Последно редактирано от askadas : 04-03-2013 на 08:47