Аз го разбирам и аз бях така ,след като имах връзка 2 години с едно момче ,беше ми трудно и го държах до себе си ,както сега Георги мен (между другото винаги приятелите ми се казват Георги ) и сега с бившия сме страшно добри приятели,винаги си помагаме ,даже след като станаха тези неща му се обадих,защото той ме познава много добре и аз него и можем да си кажем всичко,те се познават и той дори ми каза,че не е за мен ,но както и да е.А иначе аз му казах,че не го искам,че искам да ме остави игнорирах го ,но съм сигурна,че довечера пак ще ми дойде на вратата да ми плаче ,но аз съм доста по силна отколкото той си мисли.Обичах го страшно много,но не може да се държи така,не искам да го нараня като сега се хвана с някой за да му го върна или каквото и да било,неща които бих направила преди 2-3 години ,просто искам да е далеч от мен ,но той не го разбира,било го боляло и ми досажда,но съм сигурна ,че ще справя .Благодаря ти ,че ми изслушваш душевните страдания , добре е да говоря с някой за това