Miglena.M Защо продължава да те търси ли? Защото ти за него си просто една опция.Човекът, на който може да си плачка,когато отношенията с другите му не вървят,човекът който може да му дава секс,когато му се прави и няма с кого,човекът с когото може да има връзка когато няма с кого.Човекът опция. Той вижда,че не си достатъчно твърда и ако не съзнателно то подсъзнателно се опитва да те пречупи.Трябва да си твърда пред него,да го игнорираш.А тази история твоята ми е доста позната.Имах една такава приятелка дето къса и се събира с гаджето си хиляда пъти...минимум пет докато си общувах с нея за около 4 години от началото на връзката и.Аз започнах да си общувам с нея при второто им скъсване. И там имаше сълзички и словоизлияния в любов.Кой колко обичал,колко бил тъп,как само тя била единствената и т.н.После се започваха след няколко месеца на тръгването им даже и по-малко.Каква била глупава,как нямала самоуважение,как ако си намерел по-красива щях да я зареже.И това не бяха само думи де.И при петте им скъсвания бяха скъсвали,защото тръгваше с други жени.Обаче нашата мека Мара му удряше едно хранене пред мен един куп време, а след като скъсаше с поредната само чакаше да и свирне лекичко,подкосяваха и се краченцата и летейки му скачаше на вратлето издържайки да се прави само 2-3 дни най-много на по студена.А "пича" виждаше,че може да си прави каквото си иска с нея та дори и да направи някоя оргийка пред очите и образно казано,след което да пусне някоя и друга сълзичка с думите "Обичам те" и тя му беше на врата иначе беше адски силната.Е,накрая не се сдържах и и казах нещата как стоят и реши да ми се прави на оборотна и просто си казахме чао.Най-голямата ти грешка ще е да го приемеш пак в обятията си.Ще съжаляваш.Помни ми думата.А клин клин избива разбира се че има доста истина в това.Стига даденият човек да не си е заровил главата в пясъка дотолкова,че да не съществува друг освен принца на бял кон,който всъщност е само коня и не е точно бял. Та така. Язък,че тоя неориентиран,човек ми носи името.Но пък от друга страна може и да не е чак толкова неориентиран на колкото се прави.Защо пък да не ходи с две като има възможност.Е,можеше да скрие,но какво пък няма лошо и да е дори със знанието на влюбената си мацка.Така даже трябва да крие само от една пък и ще знае,че следващият път всичко му е позволено и ако му простят сега ще му простят вероятно и следващият път.И ти трябва да го накраш да те остави.Не да си ревете взаимно, а пълен игнор поне пред него,ако трябва се дръж грубичко и не забравяй,че не е той единственото момче на света.Максимума си го дала повече ще е глупост и както казах сама ще си си виновна.Още повече пък и ако има други желаещи, а тъй като си момиче вероятността да няма е минимална.