.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    LONELYFREAK999
    Guest

Просто майтап или какво???

Здравейтеее.....Наскоро, момчето, което харесвам ми писа във фейсбук, че има чувства към мен....аз му казах, че и аз много си падам по негоо, той ми прати целувка и спряхме да си пишем... на другия ден ми написа, че това го бил писал някъв негов приятел, който знае паролата му, а не той....... Според вас наистина ли го е писал негов приятел и ако да защо точно на мен... или е бил той самия и е искал да се избазика? Благодаря за отговорите предварително

Голям фен Аватара на Ospi
    Ако е бъзик аз лично предполагам, че си обект на подиграване от тяхна страна поради конкретна, незнайна за мен причина. Така той се е изгаврил със своя приятел, понеже сега "тя" го харесва! Ако не е бъзик... значи те харесва, но... не знам какво. Страх го е от промяна, може би?

LONELYFREAK999
    Guest
    Един наш общ приятел ми е казвал, че това момче се е интересувало коя съм аз.... не разбирам.. след като и аз съм признала чувствата си към него, защо му е да се бъзика с мен..

Супер фен Аватара на tonssy
    Кво е тва признаване на чувства по фейсбук ?!
    Не знам как по принцип се държи това момче, за да кажа бъзика ли се- не се ли. На живо говорили ли сте си? Как се държи тогава?
    Щом като приятелят ти е казал, че той се интересува от теб, значи най-вероятно те харесва, но няма смелост да си признае. А "бъзикът" може да е бил с цел да види какво ще му отговориш.

Супер фен Аватара на pressiana
    Има много варианти тук. Може да се пробва да види какво ще отговориш, може неговият приятел да знае за някакви чувства към теб, може да ти се подиграват.. Изчакай малко, а ако много държиш, иди го питай директно.

За първи април някой чувал ли е ?!
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

тя казва наскоро , а не на 1ви април иначе по темата .... върви и просто поговори с него
    http://www.neobux.com/?r=keepe

лесни и бързи пари ;]

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Детска история.

Иди го попитай какво е било това, шегувал ли се е.
    От отговора му ще можеш да прецениш какво да правиш след това.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се занимавай с него.

Деца сте, не мислите. Още повече, че с такива неща шеги не биват. А да не говорим, че ако наистина е така и "един приятел ти е писал", то вероятно си обект на подигравка от тяхна страна.

И втори път не прави грешката да признаваш чувства в интернет и да вярваш на това, което е писано там!

^
    |

горния отговор ..... това ще си го запиша някъде да го запомня

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си