.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на Me4encety

някакви предложения

за обем на косата ? Тупирането го познавам и не ме кефи (абе как се реше после тая коса ?! ),а сякви шампоани,балсами,пияни,кри тали,лакове и т.н не ми вършат работа .

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз ползвам един балсам на Шаума ии съм много доволна.
    Иначе, тесни плитки от корените. Обикновено, като се изкъпя и се направя на плитки, първия ден е ужасноо "къдрава" и не се харесвам, но в следващите 2-3 дни е прекрасна - обемна, мекичка, хубавичка :Д

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    за обем на косата ? Тупирането го познавам и не ме кефи (абе как се реше после тая коса ?! ),а сякви шампоани,балсами,пияни,кри тали,лакове и т.н не ми вършат работа .
    Топирането*
    Пяни*

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Топирането*
    Пяни*

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Пробвала ли си да си придадеш обем със сешоар и после да пръснеш малко лак отгоре?

преса за вафлички? .. малко е кифленско, но зависи как ще си го направиш виж в интернет, има доста клипове за обем

може би пудра за коса, но на мен лично после косата ми се наелектризира и затпва слагам рядко, добре стои на къдрава коса http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...AwBA&iact=rics

Цитирай Първоначално написано от MnnLUSSY Виж мнението
    може би пудра за коса, но на мен лично после косата ми се наелектризира и затпва слагам рядко, добре стои на къдрава коса http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...AwBA&iact=rics
    Да,но и доста изсушава според мен. Иначе и аз ползвам в дните,когато къдриците ми не са на кеф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си